Apartmani VukićNin - Zadar i okolica

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Nin i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Sobe i apartmani, smješteni prvi red do mora. Sve jedinice su klimatizirane i sa pogledom na more. U kući je i besplatan internet ( wi-fi ). Ispred kuće nalazi se parking, vrt i grill. Na prvom katu nalaze se 2 sobe i 2 apartmana: AP/2 2 ( A1 ); 40qm, dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom, kauč na razvlačenje za 2 osobe, soba s bračnim krevetom, kupaonica, 2 balkona s pogledom na more, veličine ca 5qm. AP/2 ( A2 ) ; 35qm, dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom, kauč, soba s bračnim krevetom, kupaonica, balkon s pogledom na more, veličine ca 5qm. Soba S1; 15qm, soba s bračnim krevetom i kupaonicom, balkon s pogledom na more, 5qm. Soba S2; 15qm, soba s bračnim krevetom i kupaonicom, balkon s pogledom na more, veličine ca 5qm. Na drugom katu nalazi se 1 veliki apartman za 4 do 5 osoba: AP/4 1 ( A3 ); 130qm, 2 sobe s bračnim krevetom, dnevni boravak s kaučom na razvlačenje, odvojena kuhinja i blagovaonica, kupaonica, velika terasa s pogledom na more.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti predujam ( oko 30% od ukupnog iznosa ). Ostatak se plaća na licu mjesta. Check-in: od 14. 00h. Check-out: do 10. 00h. Dolasci i odlasci su mogući svakim danom.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Za naše goste nudimo vez za brod, uz nadoplatu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Vukić
Mario Vukić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski,
Oglas Apartmani Vukić je pregledan 9264 puta od 14.12.2016.