Apartmani LiliPag Povljana - Otoci

cijena od € 45 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Pag Povljana i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartmani “Lili” nalaze se u samom centu Povljane, u mirnom dijelu mjesta, u ulici bez prometa i gužve. Ima minuta hoda do centra mjesta. Tu se nalaze: trgovina, bankomati, restoran, pet kafića, pekarnica, ribarnica, slastičarnica, fast food, kiosk, autobusna stanica I svi zabavni sadržaji. Na svega par minuta hoda je i ljekarna, pošta, dom zdravlja. U mjestu se još nalazi i mjenjačnica, turistički biro i drugo. Povljana obiluje prekrasnim plažama (pješčana, šljunčana, betonska) s pratećim objektima uz more (restorani, kafići), aqua park, mogućnost iznajmljivanja pedalina, ležaljki, suncobrana te usluge masaže. Osim toga ima i puno divljih plaža te nudistička i plaža za pse. Ugodan odmor na jednoj od plaža pruža i prostrana borova šuma do koje se nalazi aqua park i ljekovito blato. Sve plaže imaju veliki parking prostor koji se ne plaća. Cijelom Povljanom se proteže šetnica gdje se noću šeću brojni turisti. Šetnica je noću osvijetljena i postavljene su klupe. U mjestu postoje teniski tereni, nogometno igralište, biciklistička staza, trampolin, vrtuljci i ostali zabavni sadržaji za manju djecu. Iznajmljujemo apartmane za najviše 4 osobe. Jedna soba je spavača s dva ležaja (bračni krevet). Druga soba ima ležaj s madracem i kauč na razvlačenje te se u njoj nalazi i blagavaonica sa LCD televizorom. Za ugodan boravak svi apartmani imaju lođe, a jedan ima i veliku terasu. Imamo izrazito veliki parkirni prostor i mogućnost da se Vaše vozilo parkira i u zatvorenom dvorištu. Mjesto je idealno za miran obiteljski odmor. Sa sjeverne strane kuće pruža se prekrasan pogled na Velebit s kojeg dopire ugodan planinski zrak, a s južne se vide grad i more (u daljini). Automobilom se do grada Paga dođe za cca 5-10 minuta, blizu je Novalja i plaža Zrće te grad Zadar.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćati možete na naš devizni žiro račun ako dolazite iz inozemstva ili na tekući račun ako se radi o gostima iz Hrvatske. Kartična plaćanja ne primamo. Akontacija se plaća minimalno u vrijednosti 3-4 noćenja (zavisi od ukupnog broja rezerviranih noćenja). Ulazak u apartman je najkasnije do 13 h (često puno prije), a izlazi se iz apartmana najkasnije do 10 h ujutro.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 500 m
  • Plaža: 500 m
  • Centar: 90 m
  • Trgovina: 90 m
  • Restoran: 80 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Banka: 200 m
  • Pošta: 200 m
  • Autobusni kolodvor: 80 m
  • Sportske aktivnosti: 300 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Lili
Helena Lozančić Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Već 30 godina uspješno se bavimo iznajmljivanjem apartmana u mjestu Povljana na otoku Pagu. Mnogi gosti godinama kod nas ljetuju i po njihovim komentarima i ocjenama na našoj facebook stranici \\\\Apartmani Povljana Pag\\\\ može se vidjeti da su zadovoljni našim smještajem i uslugom. Oduvijek nam je na prvom mjestu bio zadovoljan gost.

Oglas Apartmani Lili je pregledan 11277 puta od 01.06.2019.