Apartmani CrystalVir - Otoci

cijena od € 80 na noć
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Iznajmljujem novouređene i moderno opremljene apartmane na južnom dijelu otoka Vira. Apartmani se udaljeni samo 180 m od plaže, okruženi su zelenilom, van glavne ceste i osiguravaju miran i ugodan odmor s obitelji i prijateljima. Objekt je ima pitku vodu a osiguran je parking , vanjski tuš i roštilj. Objekt ima 2 odvojene jedinice: 1. Apartman s 4 zvjezdice za 6 osoba ( 4 +2) Površina apartmana je 75 m2 plus terasa od 27 m2. Apartman zauzima cijeli I kat a ima: - 2 spavaće sobe ( sa 3 i 2 ležaja), - kuhinju s blagovaonicom, - dnevni boravak (sa trosjedom koji se pretvara u komforni ležaj i -3 kupaonice s tušem. Iz dnevnog boravka i kuhinje su 2 izlaza na veliku terasu. 2. Studio apartman s 3 zvjezdice za 4 (2+2) osobe Površina Studija je 38m2 a nalazi se na II katu objekta i ima: - dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, - spavaću sobu, - kupaonicu i - natkrivenu terasu. Iz dnevnog boravka i sa terase se pruža prekrasan pogled na more i okolicu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje: gotovinom prilikom dolaska Akontacija-rezervacija : 20% Vrijeme dolaska: poslije 14 sati Vrijeme odlaska: do 11 sati
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 1.4 km
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 1.6 km
  • Ljekarna: 1.6 km
  • Banka: 1.8 km
  • Pošta: 1.8 km
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 2 km
  • Zračna luka: 30 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
U objektu se primjenjuju Protokoli za siguran boravak u Hrvatskoj i dobio je nacionalnu sigurnosnu oznakom Safe Stay in Croatia
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Crystal
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Napkor, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+2, Srpanj 2023
Savršeno mjesto za ljetni odmor!

Sjajno smo se proveli tijekom našeg jednotjednog odmora. Domaćini su bili jako ljubazni i uslužni. Apartman je vrlo uredan, dobro opremljen i udoban. Do nekoliko plaža može se doći pješice ili nekoliko minuta vožnje automobilom. Svatko može pronaći onu koja mu najviše odgovara - pješčana plaža koja se polako produbljuje ili dublja šljunčana plaža pogodna za kupanje i ronjenje također su lako dostupne. Vrijedi posjetiti susjedni grad Nin ili obližnji Zadar. Odličan izbor za mirniji ili aktivniji odmor!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa mađarski - Prikaži original
Osijek, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2022
Vrhunski smještaj i predivni domaćini!

Boravili smo u apartmanu Crystal 12 dana tijekom kolovoza 2022. Apartman je savršeno uredan, bogato opremljen, prostran i ugodan za boravak. Obitelj smo s dvoje djece (4 i 7 godina), u apartmanu i okolici smo imali sve što je potrebno za savršen odmor. Prostrane i bogato opremljene sobe i kupatila, praktična i moderna kuhinja sa svim mogućim aparatima i potrepštinama, ogromna terasa za ugodan odmor i uživanje, parking u dvorištu, blizina trgovina, pekara i lijepih plaža, blizina znamenitosti (Nin, Zadar, otoci...)...sve to omogućilo nam je ugodan odmor zbog čega preporučujemo ovaj smještajni objekt svakome tko želi doći na Vir. Uz sve to, posebno su nas dirnuli predivni domaćini i njihova obitelj koji su diskretno bili na raspolaganju za svu pomoć koja nam je trebala i koji su svojom toplinom i srdačnošću dodatno obogatili odmor u njihovom apartmanu.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Leverkusen, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Srpanj 2022
Vrlo lijep odmor, osjećali smo se vrlo ugodno

Prvi put smo bili na Viru i imali sreću biti gosti Janje i Željka. Ne samo smještaj, nego i njih dvoje postali su divni dragi prijatelji tijekom ovog vremena. Nisu štedjeli, odvezli su nas u bolnicu gdje nam je trebala pomoć i proveli pola noći u kolima hitne pomoći. Hvala vam puno na tome. Sutradan su htjeli s nama u polikliniku. Srećom to nije bilo potrebno. Janja i Željko su divni domaćini. Apartman je vrlo čist, velik i ima sve što je potrebno za odličan odmor. Apartman je vrlo moderan i potpuno opremljen. Svaka spavaća soba ima kupaonicu s tušem, što je bilo od velike pomoći s tri žene. U svakoj sobi nalazi se klima uređaj koji je tih i lijepo hladi. Kuhinja je potpuno opremljena, a tu su i stvari koje rijetko koristite, a ne morate ih dodatno kupovati. Kao što su ulje, brašno ili deterdžent za perilicu posuđa. Na velikoj terasi s velikim stolom i udobnim stolicama možete doručkovati ili večerati. (imali smo samo doručak i večeru). Kao iu prošloj recenziji Petera i Jana, koji su jako dobro opisali apartman i prostor, možemo samo potvrditi. Prekrasno more je vrlo blizu, a također i sve što vam je potrebno za ugodan odmor je vrlo blizu. Možete parkirati direktno na posjedu, a pored parkirnih mjesta nalazi se vanjski tuš koji možete koristiti. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Janja Medved Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski,
Više o domaćinu

Dobrodošli!

Oglas Apartmani Crystal je pregledan 33815 puta od 15.06.2018.