Apartmani Ana MarijaNin - Zadar i okolica

cijena od € 34 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Nin i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Apartmani smješteni prvi red do mora. Apartmani su klimatizirani, s pogledom na more. U kući je i besplatan internet ( wi-fi ). Na prvom katu se nalaze 3 apartmana: 1AP/studio ( manji ) A1 – 1.kat; velicina ca 20qm, dnevno-spavaca soba s bracnim krevetom, kut za kuhanje, kupaonica ( twc ), balkon pogled more, ca 15qm. 1AP/studio ( veći) A2 – 1.kat; velicina ca 25qm, dnevno-spavaca soba s bracnim krevetom, kut za kuhanje, kupaonica, ( twc ), balkon pogled more, ca 7qm. 1AP/3+2 A3 – 1.kat; velicina ca 45qm, dnevni boravak sa 2 kauca, odvojena kuhinja s blagovaonicom, soba s bracnim krevetom i krevetom za 1 osobu, kupaonica ( twc ) + perilica rublja, balkon, ca 5qm. U prizemlju se nalazi jedan veliki apartman za 6 do 8 osoba, A4, veličine 100qm. Ispred apartmana je veliki vrt s travnjakom i ležaljkama. Tu se nalazi i trampolin, tobogan i ljuljačke za djecu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti predujam ( oko 30% od ukupnog iznosa ). Ostatak se plaća na licu mjesta. Check-in: od 14.00h. Check-out: do 10.00h. Dolasci odlasci su mogući svakim danom.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 200 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Ana Marija
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Varaždin, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Srpanj 2016
Tople preporuke

Boravili smo ovo ljeto u studio apartmanu s pogledom na more. Bilo je više nego odlično, apartman vrlo uredan i na idealnoj lokaciji, sve pohvale!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Rogaška Slatina, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A6+2, Kolovoz 2016
stručnjak

Ovdje imamo dvije obitelji imao odličan. Za djecu postoji više nego dovoljno prostora i igralištima. U kuhinji, a ne nedostaje ništa. Nemam jednu kritiku. Izvrsna plaža nekoliko sekundi hoda.

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
ZG, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Lipanj 2016
Preporučujemo

Slatki mali apartman sa divnom lođom i direktnim pogledom na more. Čisto i uredno a domaćini vrlo ugodni i susretljivi. Osjećaj kao kod kuće :) Dog frendly! Uređena šljunčana plaža na samo par koraka a na cca 200m plaža s borovom šumom. U blizini i pješčana. Smještaj za 5! i opet!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Ana Marija Predovan Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Ana Marija je pregledan 24557 puta od 10.06.2014.