Apartman Mimi Nin - Zadar i okolica

cijena od € 45 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Nin i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Kompletno i suvremeno opremljeni apartmani u mirnom predjelu Vrsi, smješten u prvim redovima do mora. Objekt se nalazi 25km od grada Zadra. Nalazi se uz plažu te šetnjicu bogatu svim potrebnim sadržajima ( kafići, restorani, sladoledi, pizzerije, konobe, dućani). Ponosni smo na veliki broj plaža i uvala, te kao takav čini idealno mjesto za provođenje Vašeg odmora. Apartman je namijenjen za dvije osobe ( može i manje dijete ). Ima kuhinju, kupaonicu, klimu, TV te balkon. Moguće je koristiti s dvije bicikle te i na taj način bolje upoznati mjesto. Isto tako našim gostima je na raspolaganju besplatan parking, roštilj te dvije ležaljke za plažu. Javite nam se s povjerenjem, na nama je organiziranje za vas najboljeg odmora sukladno vašim željama i zahtjevima.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija iznosi 20% od ukupne cijene rezervacije. Plaćanje ostatka vrši se pri dolasku. Check in: 14:00h Check out: 11:00h ( moguć je dogovor vezan za vrijeme check in i check out-a, ovisno o raspoloživosti apartmana )
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 3 km
  • Banka: 6 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 7 km
  • Autobusni kolodvor: 25 km
  • Zračna luka: 35 km
  • Marina: 100 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Mogućnost najma bicikle ( besplatno ) Roštilj ( besplatno ) Piće dobrodošlice ( besplatno ) Ležaljke za plažu ( besplatno ) Vanjski tuš ( besplatno ) Prospekti u apartmanu vezani za naše mjesto kao i za sva druga mjesta u blizini možete nam se obratit za organizirane izlete na Sakarun te Kornate, a mi ćemo ovisno o mogućnosti organizirati odlazak na jednodnevnu ekskurziju...
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Mimi
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Mostar, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Mimi , Lipanj 2015
Na moru

Uživanje u apartmanu uz samo more. Domaćini i više nego uslužni. Hvala lijepa.

Preporučujem za : Noćne izlaske, Romantičare, Razgledavanje,
Zadar, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Mimi , Lipanj 2015
Prijateljsko druženje

Ja i prijatelji smo jako zadovoljni gospođom Mirjanom i pomoći koju nam je pružila. Ovo nam je bio prvi put u Zadru i uistinu se može reći da je jedan od ljepših gradova. Ukoliko ste s autom, imati će te jako puno mogućnosti za odmor i zabavu jer je sve vrlo blizu. Preporuke.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Vrsi, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Mimi , Lipanj 2015
Odmor

Ja i suprug boravili smo u ovom lijepom studio apartmanu, neopisiva ljepota je sjediti na balkonu i gledati u more! Apartman je jako lijep i uredan, idealan za parove, kao i restorani, plaže i kafići. Zahvaljujem se domaćinima koji su bili i više nego ljubazni, Pozdrav od Ane i Zdravka, vidimo se!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Turiste bez auta, Romantičare,
Prikaži sve komentare
Ivona Bukva Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Slovenski,
Više o domaćinu

Ambiciozna, radišna i s iskustvom u turizmu, s hotelima i apartmanima. Dobro došli!

Oglas Apartman Mimi je pregledan 17949 puta od 28.02.2015.