Apartmani BarbaraLjubač - Zadar i okolica

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kompletno i suvremeno opremljen apartman u mjestu Ljubač, idealnom za obiteljski odmor. Ispred apartmana je prostrana okućnica gdje se djeca mogu nesmetano igrati. U blizini se nalazi pješčana plaža koja je idealna za djecu kao i za osobe koje vole toplo more. Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaonicom, te terasom s pogledom na more. Opremljenost s perilicom posuđa i rublja.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Akontacija iznosi 30% cijene na bankovni račun, a ostatak po dolasku u gotovini. Vrijeme ulaska u apartman nakon 14:00, a izlaska do 9:30 sati. Korištenje klime uključeno u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 200 m
  • Doktor: 4 km
  • Ljekarna: 4 km
  • Pošta: 4 km
Vrsta plaže
Pješčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Barbara
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Veselí nad Moravou, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2023
Odličan odmor

Veliko zadovoljstvo. Apartman za četveročlanu obitelj je savršen, potpuno opremljen, terasa prekrasna, prekrasan pogled na more i Velebit. Domaća atmosfera. Dva psa Grom i Balto su divni, gledaju i ne smetaju, puštaju djecu da ih hrane. Ljubač je malo selo s opuštenim stanovnicima, dvije trgovine, mogućnost kupnje voća i povrća od mještana, veći šoping u Zadru i Ražancu. Pješčane plaže s vrlo postupnim ulaskom u more, pogodne za djecu. Sjećat ćemo se jako lijepo, zaljubili smo se u ovo mjesto.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Praha 21, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Barbara, Srpanj 2022
Lijepo i mirno mjesto

Ovo je drugi put da smo ovdje boravili, to je lijepa lokacija - pješačka udaljenost od plaže s malim barom s kavom i sladoledom, i malom trgovinom za svježi kruh ili slatka peciva ujutro. Tu su i dva restorana i više plaža malo dalje do kojih se može doći automobilom ako ne želite hodati. Kuća je prostrana sa stvarno lijepom terasom, vlasnici su uslužni i ljubazni. Ljubač je lijepo mjesto ako želite biti negdje malo mirnije bez previše turista, ali ako to želite postoje mnogi drugi gradovi koje vrijedi posjetiti radi suvenira, razgledavanja itd. koji su udaljeni oko 30 minuta vožnje automobilom (Zadar, Nin, Pag) . Ako ne dolazite u posjet tijekom vrućeg ljeta, također postoji mnogo mogućnosti za planinarenje po obližnjem Velebitu ili kanjonu rijeke Zrmanje Za veliku trgovinu pronašli smo Plodine u Posedarju kao najbolju opciju sa svježim mesom, pekarama i općenito s više opcija za odabir. Svakako bih preporučio svojim prijateljima

Preporučujem za :
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Veselí nad Moravou, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Barbara, Srpanj 2019
Divan odmor

Bili smo u ovom stanu dva puta, uvijek smo bili vrlo zadovoljni. Selo Ljubač je lijepo mjesto za odmor, daleko od turizma, ali ne izvan civilizacije, dućana i restorana. Velika prednost su pješčane plaže s vrlo postupnim ulaskom u more, pogodne za malu djecu. Stan je vrlo dobro opremljen, čist i prostran. Vlasnici su vrlo lijepi, korisni i uslužni. Njihov pas Grom izvrstan je čuvar pasa, ne gnjavi se, volio se igrati s djecom. Preporučujem stan svima koji vole mir, sunce i more. Puno hvala na lijepom odmoru, Lidija, možda ćemo sljedeće godine doći opet !!!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Lidija Perković Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Barbara je pregledan 39093 puta od 14.06.2016.