Kuća za odmor Lipa NašaPašman Neviđane - Otoci

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Pašman Neviđane i regiji Otoci!
Opis objekta

Novouređena kamena kuća za odmor Lipa naša, stara i više od 100 godina nalazi se u mirnom dijelu Neviđana na otoku Pašmanu. Kuća se sastoji od prizemlja i jednog kata. U prizemlju se nalaze kuhinja, blagovaona i kutak za odmor. Na katu se nalaze 2 spavaće sobe s bračnim krevetima i kupaona s tuš kadom. U kuću se mogu smjestiti 4 odrasle osobe ili kombinacija odrasli/djeca. Na zahtjev imamo i krevetić za djecu do 3 godine. Kuća ima lijepu terasu na kojoj možete uživati u obrocima ili u druženju. Svaka soba u kući ima TV. Kuhinja je dobro opremljena: posuđe, suđe, pribor za jelo, čaše, mašina za suđe, pećnica, kuhanje na indukciju, aparat za kavu, mikser…. . Također ćemo Vas opskrbiti posteljinom i ručnicima. U kući također ima i perilica za rublje. Neviđane su idealno mjesto za miran odmor, a ljubitelji bicikliranja, tračanja, šetanja mogu uživati u kilometarskim makadamskim putevima koji prožimaju Pašman i Ugljan.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti 20% od ukupnog iznosa rezervacije. Plaćanje depozita isključivo na račun, a ostatak po dolasku u kuću isključivo gotovinom. Ne prihvaćamo kartice. Vrijeme dolaska iza 14:00h, vrijeme odlaska do 10:00h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Ukoliko rezervaciju otkažete 7 dana prije dana dolaska vraćamo uplačeni depozit. . Ako rezervaciju otkažete manje od 7 dana prije dana dolaska zadržavamo 20% depozita koji je uplaćen za potvrdu rezervacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 100 m
  • Pošta: 50 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Prikaz na karti
Tanja Gunjača Kapović Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Kuća za odmor Lipa Naša je pregledan 8461 puta od 17.06.2020.