Apartman BugenvilijaŠolta Nečujam - Otoci

cijena od € 55 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman Bugenvilija smješten je u borovoj šumi (udaljen cca. 200 m od mora). Apartman se sastoji od spavaće sobe s bračnim krevetom, toaletnim stolićem i garderobnim ormarom, a u drugoj sobi nalaze se dva odvojena kreveta i garderobni ormar. U dnevnom boravku nalazi se stol za blagovanje sa 4 stolice, trosjedom na razvlačenje, friziderom, LCD televizorom i klima uređajom. Dnevna soba ima izlaz na balkon s pogledom na borovu šumu na kome se nalazi stolić s dvije stolice. Kupaonica s tus kabinom i kuhinja s štednjakom s dvije ploče, kuhalom za vodu te priborom za kuhanje. Ispred apartmana nalazi se velika terasa (16m2) s vrtnim stolom i 6 stolica natkrita tendom. Terasa je ograđena te je pogodna i za siguran boravak male djece. U Nečujmu je velika šljunčana plaža s tirkiznim morem. Do plaže se može doći šetnjom kroz borovu šumu ili nogostupom uz cestu. Trgovina je udaljena svega 70m od apartmana, a kafići, konoba, pekara i fastfood cca 250m.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija apartmana uplatom akontacije na račun u iznosu do 20% ukupne cijene smještaja. Popust na rezervacije duže od 7 dana. Idealno vrijeme dolaska je do 13:00 sati, a odlaska do 10:00 sati, ili po dogovoru. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 70 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 4 km
  • Ljekarna: 4 km
  • Banka: 4 km
  • Pošta: 4 km
  • Benzinska crpka: 8 km
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Zračna luka: 35 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Besplatno vlastito parking mjesto s ključem za vaš automobil.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Bugenvilija
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Osijek , Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A3+2, Srpanj 2021
Sve pohvale! 7/2021

Dolazimo 4 godine za redom, mogu samo reći sve pohvale vlasnicima, apartman je odličan, renoviran, postavljen je vanjski šank za kuhanje sa sudoperom i radnom pločom i indukcijskom pločom, unutrašnja kuhinja obnovljena također dvije indukcije za kuhanje koje ubrzavaju kuhanje maksimalno. Sve je odlično. Sve pohvale obitelji Bosanac. Mjesto je idealno za boravak obitelji s djecom, sigurno je možete na miru piti kavu na terasi kafića dok je vaše dijete na igralištu ili u bazenu kafića, bez ikakve bojazni. More čisto, uvijek toplo, vrijeme odlično... Čista petica.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
osijek, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Bugenvilija, Veljača 2019
Svakako posjetiti

Pravi odmor, ambijent savršen, mir i tišina, sigurni za djecu i ljubazni i gostoljubivi vlasnici. Dolazimo ponovo sigurno....

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Zeljko Bosanac Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartman Bugenvilija je pregledan 33874 puta od 24.03.2017.