Smještaj Mošćenička Draga Kvarner - Mošćenička Draga apartmani, | Prijava korisnika     Apartments Mošćenička Draga  Appartamenti Mošćenička Draga  Appartements Mošćenička Draga  Apartmány Mošćenička Draga  Apartamenty Mošćenička Draga  Apartmanok Mošćenička Draga  Apartamente Mošćenička Draga  Appartements Mošćenička Draga  Apartamentos Mošćenička Draga  Apartmaji Mošćenička Draga 


Apartmani Mošćenička Draga

Mošćenička Draga
Mošćenićka Draga je malo ribarsko mjesto koje se nalazi u Primorsko-goranskoj županiji, a smjestilo se u podnožju brda na kojem se nalazi srednjovjekovni grad Mošćenice po kojem je i samo mjesto dobilo naziv. U ljetnim mjesecima brojni turisti obilaze i borave u ovom malom turističkom naselju što zbog prirodnih ljepota i znamenitih vila tako i zbog čistog mora i čak sedam prirodnih šljunčanih plaža koje su jedne od najljepših na Jadranu. Turisti i ljubitelji netaknute prirode imaju na raspolaganju i obilazak okolice po brojnim planinskim i šumskim putevima.

U ranojutarnjim satima u mjesnoj lučici mogu se dočekati ribarske brodice sa svježom ribom i plodovima mora. U blizini Mošćenićke Drage nalazi se mjesto Trebišće za koje se vjeruje da je kolijevka civilizacije na ovim područjim, što je čini i turističkom atrakcijom. U dva hotela u Mošćeničkoj Dragi, smještaj se nudi i u apartmanima i sobama obiteljskih kuća i vila te u dobro opremljenom auto-kampu. Uz opuštenu atmosferu ovoga malog ribarskog i turističkog mjesta, nezaboravno gostoprimstvo domaćina i ljepote ovog  kraja, svakom posjetiocu zagarantiran je ugodan i miran boravak.

Mošćenička Draga. Smještaj u Mošćeničkoj Dragi. Apartmani, sobe, hoteli i ostali turistički kapaciteti Mošćenička Draga i okolica.

Karta Mošćenička Draga

Učitavanje karte

Brza pretraga - smještaj Mošćenička Draga

Izaberite regiju:
Izaberite grad:
Broj osoba:
Udaljenost od mora (u metrima):
Od:  do:
 
KOMPLETNO OPREMLJENI APARTMANI NA MIRNOJ LOKACIJI NEDALEKO TURISTIČKOG NASELJA MOŠĆENIČKA DRAGA...
Apartmani Franelli
Kapacitet: 2 - 4 osoba
Udaljenost od mora: 1000m
Cijena na upit
Apartmani se nalaze u zgradi (novogradnja) koja nije više od 300 metara udaljena od centra Mošćeni...
Apartmani Kuzmić
Kapacitet: 1 - 4 osoba
Udaljenost od mora: 300m
Cijena na upit
Apartmani Anđela se nalaze kod malog gradića Brseč. Udaljenost od prekrasne plaže je 2000 m, ili...
Apartmani Angela
Kapacitet: 2 - 8 osoba
Udaljenost od mora: 2000m
Cijena na upit

Smještaj okolica Mošćenička Draga