Apartmani GenariIst - Otoci

cijena od € 65 na noć
Opis objekta

Apartmani Genari nalaze se u Kosirači, mirnoj uvali otoka Ista, u kući okruženoj zelenilom. U okviru pojedinog apartmana moguće je besplatno korištenje perilice rublja, vanjskog roštilja te interneta. Za goste koji dolaze automobilom na raspolaganju je besplatno parkiranje udaljeno svega 50 m od apartmana. Apartmani su svi klimatizirani i kompletno opremljeni te ovisno o veličini, pogodni za bezbrižan boravak obitelji s djecom kao i miran odmor u dvoje. APARTMAN 1 - ID 53591 je obiteljski apartman, nalazi se u prizemlju kuće zbog čega je izuzetno pogodan za boravak obitelji s djecom. S prostrane natkrivene terase pruža se pogled na vrh Straža na kojem se nalazi crkvica s vidikovcem. APARTMAN 2 - ID 53592 se nalazi na 1. katu, a lođa s prekrasnim pogledom na more nudi mogućnost boravka tijekom cijelog dana. APARTMAN 3 - ID 53593 se nalazi na 2. katu, a s natkrivenog balkona pruža se jedinstven pogled na more i okolne otoke.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za informaciju o dostupnosti apartmana molimo popuniti kontakt obrazac. Check-in: poslije 15pm; Check-out: do 10am; U cijenu je uključeno: završno čišćenje, korištenje klima uređaja, neograničen pristup internetu, ručnici i posteljina.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu 30% od cijene smještaja.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 400 m
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 300 m
  • Pošta: 300 m
  • Marina: 500 m
  • Sportske aktivnosti: 300 m
Vrsta plaže
Pješčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Po dolasku na otok Ist rado ćemo vas dočekati i otpratiti do vašeg apartmana. Na Ist je moguće doći iz Zadra i to katamaranom (polazak iz gradske luke na Poluotoku) kao i trajektom (polazak iz luke Gaženica) ali i trajektom koji polazi iz Malog Lošinja. Parkiranje je besplatno, u uvali Kosirača, nedaleko apartmana.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Genari
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Sniježana Genari Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, s veseljem vas očekujemo i želimo vam ugodne trenutke u našem apartmanu. Vidimo se na Istu!

Oglas Apartmani Genari je pregledan 34042 puta od 06.05.2017.