Apartmani CapitisHvar - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Hvar i regiji Otoci!
Opis objekta

Novi, luksuzni apartmani su smješteni u staroj jezgri centra grada u iznimno mirnom okružju. Kompletno i suvremeno opremljeni. Do strogog centra grada je svega 2-3 min hoda, kao i do obližnjih trgovina, kafica, restorana, klubova itd. Najbliža plaža je svega 10 min hoda od samih apartmana. Luksuzni apartman 1 i 2 imaju zajedničku terasu i bazen. Sa terase se proteže predivan pogled na tvrđavu i centar grada. Kategorizirani su kao apartmani sa 4 zvjezdice. Studio apartman nema bazena ni terasu. Kategoriziran je kao apartman sa 3 zvjezdice. Parkirno mjesto je dostupno na upit.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši u gotovini prilikom dolaska. Molimo, imajte na umu da objekt ne prima kreditne kartice nego samo gotovinu. Radi potvrde rezervacije gost je dužan uplatiti 40 % iznosa ukupne cijene na račun koji će dobiti u poruci kada se odluči rezervirati odabrani smještaj. U slučaju otkazivanja rezervacije iznos se zadržava. Preostali iznos 60 % se naplaćuje na dan dolaska gosta. Prilikom dolaska uzima se polog u iznosu od 300 Eura u slučaju načinjene štete na objektu. On se u potpunosti vraća na dan izlaska gosta, ukoliko šteta nije učinjena na istom. Isključivo se prima samo u gotovini. Vrijeme ulaska gosta : 14 - 2:00 h, vrijeme izlaska gosta : 4:30- 10 h (u slučaju kasnijeg izlaska, gostu se naplaćuje 40 eura po satu)
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Autobusni kolodvor: 100 m
  • Disco klub: 100 m
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Capitis
Marina Vajagić Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Zovem se Marina Vajagić. Imam 27 godina. Jako sam vedra i komunikativna osoba. Živim u Hvaru i veselim se što cu ugostiti nekog od vas i učiniti vam boravak još ugodnijim! :)

Oglas Apartmani Capitis je pregledan 22300 puta od 01.05.2018.