Apartmani Villa JozefinaKarlobag - Kvarner i gorje

cijena od € 30 na noć
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Villa Jozefina nalazi se u mirnom naselju Ribarica pokraj Jadranske magistrale podno planinskog masiva Velebit koji se pruža uzduž Velebitskog kanala. Udaljena svega 5 km od Karlobaga i 60 km od Senja, Villa Jozefina nudi smještaj u dva konforno uređena apartmana, u kojima sa svojim najmilijima možete uživati i provesti nezaboravne ljetne dane. Svaki apartman se sastoji od spavaće sobe s bračnim krevetom i kupaonicom, dnevnog boravka, kuhinje sa blagavaonicom, kupaone te prekrasnog, prostranog balkona sa kojeg se pogled pruža na morsku pučinu. Sadržaji uključuju: klima-uređaj u sobama, LCD, opremljenu kuhinju, mikrovalnu pećnicu, kuhalo za vodu, hladnjak i besplatno parking mjesto. Trenutke odmora upotpunite u hladovini mediteranskog bilja koje okružuje Villu Jozefinu te uživajte u opojnim mirisima koji se šire iz vanjskog kamina na kojem možete pripremiti neki od svojih specijaliteta. Uz zvuke cvrčaka provedite nezaboravan odmor u apartmanima Ville Jozefine.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
U Villi Jozefini će vas dočekati gostoljubivi domaćini te vas ponuditi pićem dobrodošlice i košarom obiteljskih proizvoda - džemom od smokava, rakijom ili vinom. Gostima koji su prethodne godine boravili u Villi Jozefini besplatno, jedan vikend, ustupamo apartman u periodu od 1. 10. do 1. 04. Na rezervacije smještaja od najmanje 7 dana, izvršene do 15. 05. dajemo popust 10%. Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 10% akontacije preko bankovnog računa. Ostatak iznosa se plaća u gotovini na dan dolaska. Vrijeme dolaska u apartman je od 12 sati a odlaska iz apartmana je do 11 sati. Ljubazni domaćini su vam na raspolaganju sve dane odmora te se vesele vašem dolasku u apartmane Ville Jozefine!
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 400 m
  • Plaža: 400 m
  • Centar: 4 km
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 4 km
  • Ljekarna: 4 km
  • Banka: 4 km
  • Pošta: 4 km
  • Benzinska crpka: 4 km
  • Autobusni kolodvor: 4 km
  • Željeznički kolodvor: 45 km
  • Zračna luka: 95 km
  • Marina: 4 km
  • Sportske aktivnosti: 4 km
  • Disco klub: 4 km
  • Casino: 45 km
  • Nacionalni park: 50 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Villa Jozefina se smjestila u Ribarici u kojoj se stapaju planinski i morski zrak što čini idelani spoj klime pogodne za djecu te ljude sa srčanim i dišnim problemima. Prekrasna uvala sa kristalno čistim morem, prirodnim pjeskovitim i stjenovitim plažama te netaknutom prirodom nudi miran i opuštajući odmor. Samo 20 min vožnje od Ribarice, pruža se NP Sjeverni Velebit prepoznatljiv po očuvanoj prirodnoj raznolikosti i doživljaju iskonske divljine. Neizostavno mjesto posjeta su i NP Plitvička jezera i NP Paklenica. Nedaleko Ribarice je i mjesto Prizna odakle vozi trajekt za otok Pag na kome možete posjetiti brojne kulturne znamenitosti ali i zabaviti se plaži Zrće (Novalja) koja nudi lude after beach partyje i nezaboravan noćni provod.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Jozefina
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Wroclaw, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2022
Dolazim ponovo

Lijepi apartmani na mirnom i šarmantnom mjestu. Domaćini na raspolaganju, ljubazni, gostoljubivi... Komunikacija s njima je odlična. U neposrednoj blizini nekoliko plaža sa molovima, restoran, caffe bar. Također preporučam plažu Tihaljina, otok Pag preko puta i izlet po Nacionalnom parku Paklenica. Nešto lijepo. Sigurno ćemo se opet vratiti.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Zagreb , Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Lipanj 2022
Mir, Velebit i uživanje

Treću godinu za redom boravim u Villa Jozefini. Smještaj vrlo uredan, domaćini prekrasni, mjesto maleno, kao stvoreno za pravi odmor. U blizini otoka Paga, prekrasne plaže Tihaljine, a ako se zaželiš avanturizma Nacionalni park Paklenica je tu. Ma predivno. Obišli smo i Karlobag, mali grad minuta udaljen od Jozefine. Prekrasno primorsko mjesto. Imali smo sve što je potrebno, a likeri i kolači od domaćice su izvrsni.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Rybnik, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Villa Jozefina, Kolovoz 2017
preporučujemo

Vrlo cool mjesto i apartmani, vlasnici vrlo lijepo i gostoljubivi, Gospođa Jozefina čini ukusnu tortu sa smokvama i makom, svatko tko dođe će dobiti dobar bijelo vino iz lokalnih vina i prerađenog voća smokve, voće se može jesti ravno iz stabla koje raste u dvorištu gotovo svi, masline također raste, super toplu klimu, toplo more u neposrednoj blizini plaže, što više ne želite, vruće preporučujemo! Dariusz Michalina i Victoria.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Thank you :)

Dear Family, Thank you very much. :) I hope to see you again :) My best regards, Viktoria :)

Prikaži sve komentare
Jozefina Skender Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, želimo Vam dobrodošlicu u obiteljsku kuću-turistički objekt,Villu Jozefinu u Ribarici. Želja nam je da u Villi Jozefini doživite istinske vrijednosti i ljepote Jadrana te provedete nezaboravan odmor. Ljubazni domaćini, prekrasni i uređeni apartmani uz opojne mirise mediteranskog bilja daju garanciju jedinstvenom uživanju.

Oglas Apartmani Villa Jozefina je pregledan 45697 puta od 10.04.2015.