Apartmani Robert i MilenaPag Mandre - Otoci

cijena od € 50 na noć
Opis objekta

Naši apartmani se nalaze uz samo more, u središtu Mandri, na otoku Pagu. Svi apartmani se nalaze na 1. katu naše obiteljske kuće, pa stoga pružaju prekrasan pogled na more. Apartmani su novouređeni, te opremljeni internetom, klimom, TV/SAT, potpuno opremljenim kuhinjama, te kao dodatak, na svim prozorima uz rolete možete spustiti komarnike, kao zaštitu od komaraca. Svaki apartman ima svoje parkirno mjesto, te se svi gosti mogu služiti roštiljem u vrtu. Kroz naše dvorište, izlazite direktno na plažu, tako da vam je za ugodan odmor na suncu, potreban samo ručnik preko ramena! Iznimno se veselimo Vašem dolasku!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kao potvrdu rezervacije, potrebno je uplatiti avans u iznosu od 150-200eura, ovisno o veličini apartmana koji se iznajmljuje.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Akontacija je nepovratna, no u slučaju nemogućnosti dolaska zbog situacije s covidom -19 nudimo mogućnost prebacivanja za druge termine 2020. ili u ljeto 2021.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 10 m
  • Trgovina: 20 m
  • Restoran: 10 m
  • Ljekarna: 20 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Osim iznajmljivanja apartmana, imamo i svoj OPG, pa sve naše goste uvijek dočeka prigodan poklon iz naše proizvodnje.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Robert i Milena
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Branimir i Ivana Čemeljić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Slovenski,
Više o domaćinu

Ja sam Branimir Čemeljić, vlasnik OPG-a Čemeljić, koji se bavi proizvodnjom paškog sira. Uz svoju suprugu Ivanu, oca Roberta, te majku Milenu, bavim se turizmom, u prekrasnom malom mjestu uz more, Mandrama. Nadam se da ćete nas razveseliti svojom posjetom, kušati neke od naših proizvoda, a možda uz sve to i nađete svoje novo omiljeno mjesto za odmor!

Oglas Apartmani Robert i Milena je pregledan 72896 puta od 22.03.2016.