Apartmani LunaPag Novalja - Otoci

cijena od € 45 na noć
Opis objekta

Apartmani Luna nalaze se u neposrednoj blizini centra Novalje, svega par minuta hoda do strogog centra, dućana, restorana i svih ostalih sadržaja, ali i do mora. To je potpuno nova građevina te sadrži 4 moderno uređena apartmana, na svakom katu apartman za 5 i 8 osoba. Svi apartmani su opremljeni klimom, perilicama suđa, wi-fi, TV/SAT, walk in tuš kabinama i velikom terasom. Veliki apartmani za 8 osoba se sastoje od dvije odvojene sobe sa 3 ležaja, ležajem za 2 osobe u dnevnom boravku te imaju 2 kupaonice. Manji apartmani se sastoje od jedne odvojene sobe sa 3 ležaja te ležajem za 2 osobe u dnevnom boravku. Apartmani na gornjem katu imaju pogled na more. Svi apartmani imaju osigurana parkirališna mjesta. Vlasnici su cijepljeni protiv covid-19.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom rezervacije plaća se akontacija u iznosu od 30 %, koja se oduzima od ukupnog iznosa. Nakon plaćanja akontacije rezervacija se potvrđuje, a ostatak iznosa se plaća na dan dolaska. U apartmane se može ući poslije 14:00 sati na dan dolaska, a izaći do 10:00 sati na dan odlaska. Boravišna pristojba uključena je u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 800 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Banka: 200 m
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 800 m
  • Autobusni kolodvor: 800 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Luna
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Danijela Šonje Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Apartmani Luna nalaze se u neposrednoj blizini centra Novalje, svega par minuta hoda do strogog centra, dućana, restorana i svih ostalih sadržaja, ali i do mora. To je potpuno nova građevina te sadrži 4 moderno uređena apartmana, na svakom katu apartman za 5 i 8 osoba. Svi apartmani su opremljeni klimom, wi-fi, TV/SAT, walk in tuš kabinama i velikom terasom. Veliki apartmani za 8 osoba se sastoje od dvije odvojene sobe sa 3 ležaja, ležajem za 2 osobe u dnevnom boravku te imaju 2 kupaonice. Manji apartmani se sastoje od jedne odvojene sobe sa 3 ležaja te ležajem za 2 osobe u dnevnom boravku. Apartmani na gornjem katu imaju pogled na more. Svi apartmani imaju osigurana parkirališna mjesta. Prilikom rezervacije plaća se akontacija u iznosu od 30 %, koja se oduzima od ukupnog iznosa. Nakon plaćanja akontacije rezervacija se potvrđuje, a ostatak iznosa se plaća na dan dolaska. U apartmane se može ući poslije 14:00 sati na dan dolaska, a izaći do 10:00 sati na dan odlaska. Boravišna pristojba uključena je u cijenu.

Oglas Apartmani Luna je pregledan 50685 puta od 20.06.2017.