Apartmani Villa MartinIčići - Kvarner i gorje

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Villa Martin je obiteljska kuća smještena u Ičićima kraj Opatije s tradicijom iznajmljivanja soba od 1985. g. Da bi se naši gosti ugodno osjećali, kuća i njena okućnica se kontinuirano uređuju. Danas raspolažemo s pet novouređenih studio-apartmana. Studio-apartmani su u potpunosti renovirani 2012. te 2020. godine. Kuhinja u svakom studio je dobro opremljena, kupaonica ima prostrani tuš, a balkon je ili u potpunosti ili djelomično natkriven. Svaka jedinica ima svoj ulaz, kupaonu, balkon, sobu s bračnim ležajem te kuhinju. Pogodne su i za obitelj s djecom. Svi gosti mogu koristiti tri terase, kao i ljetnu kuhinju s ulazom iz vrta. Objekt se nalazi 10 minuta hoda od glavne plaže, ACI marine, pošte, dućana, restorana, turističke agencije i frizera. Do centra Opatije (cca 5 km) može se doći pješke šetnicom uz obalu, autom, autobusom ili taxijem.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check in od 15:00 Check out do 10:00 Naplata se vrši danom dolaska u gotovini. Prilikom rezervacije obavezna je uplata akontacije jednog noćenja ili do 30% ukupne cijene radi osiguranja dolaska. U slučaju pravovremenog otkazivanja (2 tjedna do dolaska) akontacija se vraća. Za djecu do 3 godine besplatno. Ukoliko imate više djece postoji mogućnost postavljanja dopunskog ležaja. Dječji krevetić - 5 EUR/noć uz obaveznu najavu prilikom rezervacije!
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Prilikom rezervacije obavezna je uplata akontacije najmanje jednog noćenja ili najviše do 30% ukupne cijene kod duljih rezervacija. U slučaju pravovremenog otkazivanja (2 tjedna do dolaska) akontacija se vraća u cijelosti.
Udaljenost od objekta
  • More: 500 m
  • Plaža: 500 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 1 km
  • Banka: 3 km
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 3 km
  • Željeznički kolodvor: 15 km
  • Marina: 600 m
  • Casino: 3 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Svojim gostima nastojimo ponuditi osjećaj doma. Svi gosti imaju osigurano parkirno mjesto, mogu koristiti zajednički vrt, terase (natkrivenu i nenatkrivene), ljetnu kuhinju, mogu grilati, koristiti bežični internet, kartati i dr. Ukoliko ponesete bicikle, čamac ili kanu možete ih oprati u vrtu i prilikom rezervacije dogovoriti prostor za spremanje. Položaj omogućuje šarenu lepezu jednodnevnih izleta: u bližoj okolici nalaze se ribarski gradići Volosko, Lovran i Mošćenička draga, grad Rijeka, srednjevjekovni gradići Veprinac i Kastav, Park prirode Učka, a nešto udaljenije otoci Krk, Cres i Veliki Lošinj, te Istra sa svojim vinskim stazama i stazama maslinovog ulja.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Martin
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Kolovoz 2023
Sve za čistu 10!

Supruga i ja smo boravili u ovom apartmanu u 8.mjesecu i ispunio je sva nasa očekivanja čak i vise od toga. Lijep,uredan i moderno namješten bolji je i ljepši uzivo nego na fotkama. Što se tice nase domaćice Suzane imamo samo riječi hvale!!! Još jednom hvala vam na svemu!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Ludbreg, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Kolovoz 2020
Za pohvalu!

Sve preporuke za apartman. Čisto i uredno. Domaćin je uvijek bio tu za savjete oko svega što nas je zanimalo. Za pohvalu!

Preporučujem za :
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Villa Martin, Srpanj 2019
Godišnji odmor

Preporuka za studio apartman Sve u savršenom redu Domaćini su jako ljubazni

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Prikaži sve komentare
Suzana Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Mađarski,
Više o domaćinu

Najmom soba uz majku počela sam se baviti od 1985. godine. U to vrijeme iznajmljivali smo svega dvije sobe. Danas iznajmljujemo pet studioapartmana. Trudim se održati ali i povećati kvalitetu kao i reputaciju koju smo stekli kroz godine. Najčešći gosti su nam gosti koji se vraćaju.

Oglas Apartmani Villa Martin je pregledan 71000 puta od 10.06.2015.