Vila SeasideMarušići - Split i okolica

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Dragi budući gosti! Sezona 2024. je otvorena za rezervacije!! Villa Seaside se sastoji od dva apartmana: Apartman A, površine 46m2, za maksimalno 6 osoba(jedna soba s bračnim krevetom, druga s dva kreveta i prostrani trosjed na razvlačenje). Apartman je opremljen svim mogućim kućanskim aparatima, kuhinjom s mnoštvom mjesta za pohranu stvari, perilicom rublja/posuđa itd.Oba naša apartmana su potpuno opremljena za duži boravak. Apartman B, površine 35m2 s terasa 18m2, za maksimalno dvoje odraslih i dvoje djece.Apartman je opremljen svim mogućim kućanskim aparatima, a iz apartmana se pruža pogled od svetog Jure na Biokovu pa sve do Pučišća na Braču. Mogući su izleti na Skywalk na Bikovu, Brela, Baške vode, Makarske, Omiša i Fortice, a sve unutar 20-30 min lagane vožnje autom.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija je 30% od ukupnog iznosa, plaća se po dolasku onda ostatak novca. Dolazak/odlazak ako je moguće je vikendom, check out je 10h, a check in 14h-17h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Uglavnom mjesec dana prije dolaska, ali ovisi naravno o terminu rezervacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 100 m
  • Trgovina: 700 m
  • Restoran: 700 m
  • Doktor: 12 km
  • Ljekarna: 12 km
  • Banka: 12 km
  • Pošta: 12 km
  • Benzinska crpka: 12 km
  • Autobusni kolodvor: 35 km
  • Zračna luka: 50 km
  • Sportske aktivnosti: 12 km
  • Casino: 12 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Plaže su prekrasne kao što vidite na slikama, more je kristalno čisto, obala je poludivlja što znači mnoštvo malih špilja i kamenja pogodnih za ribolov ili morske radosti. Do glavne plaže ima 5 min hoda stepenicama i manjim dijelom šljunčanim putem. Moguće je i da tijekom odmora dobijete na raspolaganje kayak(2+1) te tako dobijete totalno drugu dimenziju Omiško/Makarske rivijere. Za svakoga ima ponešto, onaj tko želi aktivni odmor može uživati u svim blagodatima ovog kraja(brdsko bicikliranje, planinarenje, rafting na Cetini, vaterpolo...). Ako ste ipak tip za upijanje sunčevih zraka i miris mora nećete se nimalo razočarati u "Marušićki" ambijent. Zainteresirani javite se na Whatsapp ili ovdje na web, a možete pogledati našu Facebook stranicu(facebook.com/villaseaside).
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Vila Seaside
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Pardubice, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2022
Sve pohvale

Sve pohvale za apartman i domaćine. Sve je blizu pješke ili autom za trgovinu, more kristalno čisto, domaćin nam je čak dao besplatno svoj kayak na korištenje tijekom odmora. Preporučujemo i vratit ćemo se opet!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Košice, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
za 5

Boravak u vili Seaside bio je nevjerojatan! Apartman je bio odličan, s prekrasnim pogledom na more. Bilo je sjajno probuditi se uz šum valova. Plaža je bila blizu, savršena za jutarnje kupanje. Domaćini su bili vrlo ljubazni, osjećali smo se kao kod kuće. Marušići su mirno mjesto, savršeno za odmor. Sve u svemu, bilo je to izvrsno iskustvo i preporučio bih ga svima.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Brezovice, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2023
Plaže i vodene avanture: Nagrada iz snova u Marušićima

Apartman u Marušićima je raj za ljubitelje mora i sunca. Smješten samo nekoliko koraka od prekrasnih plaža, savršeno mjesto za odmor. Plaže su čiste i dobro održavane te su idealno mjesto za sunčanje i osvježavajuće kupanje. Osobito smo bili zadovoljni izborom dostupnih kajaka. Istraživanje okolnih voda omogućilo nam je otkrivanje skrivenih uvala i tihih mjesta gdje smo se osjećali kao da otkrivamo vlastiti raj.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala Jakub!

Hvala na divnom komentaru! Drago nam je što ste uživali u plažama i vodenim avanturama u Marušićima. Nadamo se da ste uživali u kajaku i otkrivanju skrivenih ljepota. Veselimo se vašem ponovnom dolasku!

Prikaži sve komentare
Ivan Garmaz Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Moja obitelj već više od 10 godina se bavi turizmom, a ja vodim booking dio posla i koordinaciju s turistima. Inače sam košarkaš i programer, a u slobodno vrijeme volim veslati i voziti brdski bicikl baš po obroncima koji se nalaze iznad kuće u Marušićima. Uvijek sam tu za savjete za aktivan odmor ili pak odabir najbolje plaže! :)

Oglas Vila Seaside je pregledan 14374 puta od 05.01.2022.