Apartmani PoratKrk Malinska - Otoci

cijena od € 70 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Krk Malinska i regiji Otoci!
Opis objekta

Elegantan apartman u autentičnom ribarskom selu otoka Krka. Sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, kupaonice, manje natkrivene terase i velike terase od 60 m² s vrtom. Na raspolaganju su slobodni internet, MAXtv, dvd/vhs kućno kino, 3 radna mjesta, mala biblioteka, odlično opremljena kuhinja i klima s grijanjem i hlađenjem. Uređenje apartmana potpuno je prilagođeno kvalitetno provedenom odmoru i uživanju u svakom trenutku i detalju. U maloj biblioteci su knjige s fotografijama za upoznavanje cijele Hrvatske, knjige regionalnih autora na engleskom jeziku, kao i kuharice s tradicionalnim jelima. Slike na zidovima također su djela naših umjetnika. Plaža je udaljena 200 m, a centar sela s lukom, marinom i restoranima 500 m. Uređena šetnica uz more vodi do Malinske. Uz sam apartman je parkirno mjesto.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kod rezervacije uplata 30 %, a 20 dana prije dolaska uplaćuje se ostatak, tj. 70 % od ukupnog iznosa. Pri dolasku i preuzimanju apartmana potreban je polog u iznosu od 250 eura, koji se vraća kod odlaska, ukoliko je apartman ostavljen u stanju u kakvom je i zatečen (osim redovnog čišćenja) što omogućuje da i sljedeći gosti imaju jednaku kvalitetu usluge. Vrijeme prijave 16 h, vrijeme odjave 10 h.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 500 m
Dodatni sadržaji
U skladu s vašim željama i potrebama, na raspolaganju smo vam za organizaciju, ideje, prijedloge, kontakte, izlete, izlaske i sl.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Porat
Sandra Veseli Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Porat je pregledan 6507 puta od 24.05.2014.