Apartmani GlovaLošinj Mali Lošinj - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Nalazimo se na predjelu Poljana, 100 metara od mora, i 1 km od Malog Lošinja. Ulica je vrlo tiha i rijetko ima nekog prometa. U ponudi imamo 3 potpuno opremljena apartmana za do 4 osobe, svaki sa zasebnim ulazom, s klima uređajem, besplatnim pristupom internetu, SAT TV-om, velikom terasom s pogledom na more i parkingom direktno ispred kuće. Ispod kuće se nalazi plaža, dijelom šljunčana, a dijelom betonska, bez hlada.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Pri rezervaciji se plaća akontacija u iznosu od 100 eura, a ostatak iznosa se plaća pri dolasku u smještajni objekt. Check in je iza 14:00, a check out do 10:00.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 500 m
  • Benzinska crpka: 500 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Glova
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Skopje, Makedonija
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2023
Sjajno

Lokacija je u mirnom dijelu Malog Lošinja. Za našu obitelj bilo je sjajno probuditi se i popiti jutarnju kavu uz prekrasan pogled sa zaista velike terase. Unutrašnjost apartmana je vrlo prostrana, čista i ima sve što nam je potrebno. Oko zgrade ima puno cvijeća i drveća. Mala plaža na šetnici udaljena je samo nekoliko minuta hoda. Okolina... More je posvuda kristalno čisto. Obišli smo mnogo lijepih mjesta, ali tko zna koliko još nismo stigli. Za one koji vole pješačiti ili voziti bicikl, u blizini se nalaze kilometri pješačkih i biciklističkih staza.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Eldin Glova Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Oglas Apartmani Glova je pregledan 68981 puta od 10.02.2016.