Apartman ArtyLošinj Mali Lošinj - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kompletno opremljen apartman Arty, kategoriziran s 4 zvjezdice namijenjen je isključivo smještaju 2 osoba. Zaseban je objekt uz kuću u kojoj žive domaćini. Nalazi se u mirnoj zoni u blizini nekoliko plaža i idealan je za odmor. Od najbližih plaža je udaljen samo nekoliko minuta, a nešto dalje se nalazi još nekoliko prekrasnih plaža. U apartman je moguće dovesti i kućnog ljubimca uz nadoplatu od 10 eura. Piće dobrodošlice je uključeno u cijenu. Apartman ima osim opremljene kuhinje, trpezarije, spavaonice i kupaonice i svoj vlastiti parking, mjesto za bicikle, roštilj samo za goste, WI-FI internet bez nadoplate, klima uređaj, grijanje, tv, satelitsku antenu, ... U kuhinji svaki gost dobiva: novu spužvicu i deterdžent za pranje posuđa, kuhinjske krpe, . .U kuhinji se još nalazi: toster, aparat za kavu, kuhalo za vodu, štapni mikser,... Želimo Vam dobrodošlicu i ugodan odmor u našem apartmanu! U https://iqmdestination.com/listing/apartman-arty/ http://www.kvarnerfamily.hr/katalog_zoo

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Molimo Vas da apartman rezervirate od subote do subote ili od nedjelje do nedjelje. Idealno vrijeme dolaska u apartman trebalo bi biti nakon 14 sati, a vrijeme odlaska do 10 sati. Ukoliko dođete ranije, možete ostaviti stvari dok se apartman ne očisti! Iznos akontacije je od 50 - 100 eura.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Povrat akontacije se vraća u cijelosti, ako gost otkaže rezervaciju, najmanje 15 dana od datuma rezervacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 8 km
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 90 m
  • Doktor: 8 km
  • Ljekarna: 8 km
  • Banka: 8 km
  • Pošta: 8 km
  • Benzinska crpka: 7 km
  • Autobusni kolodvor: 8 km
  • Zračna luka: 4 km
  • Marina: 7 km
  • Sportske aktivnosti: 8 km
  • Casino: 8 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice, uključeno je u cijenu. U sklopu apartmana, moguće je iznajmiti 2 kajaka jednosjeda za vožnju prelijepom obalom ili možete posjetiti okolne otočiće po povoljnoj cijeni. Kajake možete odvesti na odgovarajućim kolicima od smještaja do obale. Uz najam kajaka, možete dobiti i nepropusne torbe za odjeću ili hranu, te zaštitu za mobitele.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Arty
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Osijek, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Kolovoz 2023
Godišnji odmor u cvjetnoj kućici Arty

Poštovana gđo. Marina, proteklo je gotovo mjesec dana od završetka našeg godišnjeg odmora u cvjetno - zelenoj oazi apartmana "Arty". Nakon slijeganja dojmova i slaganja sličica našeg boravka, jednoglasno smo zaključili kako je to bio godišnji odmor ispunjen ugodom, zadovoljstvom i opuštanjem. Naravno, tome je pridonio odličan smještaj u Vašem apartmanu ispunjenom nesvakidašnjim detaljima u koje je ugrađen Vaš umjetnički talenat; njegova opremljenost svim potrebnim sadržajima; okoliš apartmana s koloritom cvjetnih boja i mirisom mediteranskog zelenila; blizina plaže - spuštanje u "nekoliko skokova" i njezina stoljetna crnogorica koja stvara ugodnu hladovinu; pristup moru i njegova čistoća. Vaš autorski dar, lutkica ispunjena lavandom, uspavljuje nas svako veče svojim opojnim mirisom i podsjeća na dane našeg godišnjeg odmora...... Još jednom hvala na poklonima i gostoprimstvu. Lijepi pozdrav iz Osijeka, Vama, g. Mirku, Lovri i Mateju. Vlasta i Darko

Preporučujem za : Osobe željne mira, Romantičare,
Odgovor domaćina
Godišnji odmor 2023

Poštovani Vlasta i Darko, Zahvaljujemo Vam na predivnim riječima pohvala i drago nam je da Vam je kod nas bilo tako lijepo! Veselimo se novom susretu i šaljemo lijepe pozdrave iz Artatora!

Zagreb-Dubrava, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Listopad 2022
Vraćam se!

Apartman je vrlo čist, lijepo uređen i dobro opremljen, okružen cvijećem i raznovrsnim zelenilom u vrtu i cijeloj okolici. Domaćini su vrlo ljubazni i susretljivi. Brojne plaže i šetnice mogu se naći na sve strane. Kućni ljubimci su dobrodošli i vrlo su sretni uvjetima. Izrazito mirno i pozitivno okruženje, idealno za pravi odmor i uživanje.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Apartman Arty

Postovana g-da Biserka, zahvaljujemo Vam na predivnom komentaru i drago nam je da ste uzivali ,odmorili se i da ste zadovoljni boravkom kod nas! Veselim se ponovom susretu! Lijepi pozdrav!

Hrastnik, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Srpanj 2019
Artatore

Ovdje smo moj partner i ja ljetovali prošlog ljeta i bilo je više nego savršeno! Apartman je lijepo uređen, čist, dobro održavan i sadrži sve stvari koje su vam potrebne na vašem odmoru (letake, sav kuhinjski pribor, roštilj, gelovi za tuširanje itd.) Po dolasku vas prvo dočekuje njihovo više nego ljubazno štene Azka, koje vas svakodnevno pozdravlja , Vlasnici su također ljubazni, posebno gospođa Marina, koja vam odgovara što je manje moguće i iznenađuje vas s malo pažnje. Plaža je udaljena samo nekoliko koraka, kao i trgovina koja svako jutro poslužuje topli i svježi kruh i kroasne. No, koristili smo se plaža u blizini, kao i sve ostale, malo udaljenije i osamljenije plaže, do kojih smo se vozili ili išli pješice. Odmor nam je ostao u vrlo dragom sjećanju i još ćemo govoriti. Toplo preporučujem!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Romantičare,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Apartman Arty

Poštovana Rosana, lijepo se zahvaljujem na Vašem pozitivnom i lijepom mišljenju o našem apartmanu. Drago mi je da Vam je bilo tako lijepo i da ste se ugodno osjećali kod nas. Još jednom, puno hvala i lijepi pozdrav!

Marina Kajkara Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dobro došli! Želimo Vam miran i ugodan odmor u našoj kući i predivnom naselju Artatore!

Oglas Apartman Arty je pregledan 50405 puta od 13.09.2017.