Apartman AmaryllisLošinj Veli Lošinj - Otoci

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Lošinj Veli Lošinj i regiji Otoci!
Opis objekta

Obiteljska rezidencija Amaryllis nalazi se Rovenskoj, mirnom predjelu naselja Veli Lošinj. Okružena maslinicima i borovom šumom, daleko od buke, savršeno je mjesto za odmor ako cijenite mir i tišinu. Nalazimo se neposredno iznad pitoreskne ribarske lučice i svega par minuta hoda od prekrasne šljunčane plaže, obližnjih restorana, trgovine i parkinga. Apartman Diana je smješten u prizemlju obiteljske rezidencije, a prilaz je bez stepenica. Glavna terasa, ispred ulaza, je veći dio dana u hladu, a sa balkona pogled se prostire na lučicu Rovenska. Kompletno opremljena kuhinja, soba sa klimatizacija, veliki LCD, satelitska TV, MaxTV, , a besplatni wifi pristup internetu omogućen je unutar i izvan objekta. Na javnom parkingu osigurano je besplatno rezervirano parkirno mjesto.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Jednokratna naknada za završno čišćenje u iznosu od 250, 00 Kn, nije uračunata u cijenu noćenja. U cijenu noćenja uračunata je boravišna pristojba. Za potvrdu rezervacije plaća se 30% akontacije na IBAN račun, a ostatak najkasnije 15 dana prije dolaska. Posebne i last minute ponude plaćaju se u punom iznosu pri rezervaciji. Prijava: od 14:00 Odjava: do 11:00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 400 m
  • Restoran: 200 m
  • Ljekarna: 3 km
  • Pošta: 500 m
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Zračna luka: 10 km
  • Sportske aktivnosti: 30 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Za ljubitelje aktivnog odmora, u sklopu rezidencije nalazi se i mali obiteljski ronilački centar, sa posebnim pogodnostima i popustima za naše goste. Sve je u blizini, bilo da želite hodajući upoznati okolinu brojnim šetnicama ili želite iznajmiti bicikl, skuter, gliser...i upoznati lošinjski arhipelag u potpunosti.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Amaryllis
Sabrina Bonić Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, veselimo se vašem odabiru predjela Rovenska i apartmana Diana za vaš odmor. U novosagrađenom objektu, osim mira i tišine, buditi ćete se uz zvuk cvrčaka, šum mora, miris borove šume...Truditi ćemo se biti na usluzi preporukom, sugestijom...kako bi doživjeli destinaciju u potpunosti. Bračni par, Sabrina i Mario Bonić

Oglas Apartman Amaryllis je pregledan 16465 puta od 18.04.2019.