Apartmani Roso Makarska - Split i okolica

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Novo opremljeni moderni i klimatizirani apartmani u mirnom predjelu Makarske. Apartmani se nalaze nekoliko minuta hoda do plaže i centra. Mirno okruženje i uživanje u odmoru, pružit će Vam istinske užitke. Bilo da ste ljubitelji prirode, odmora, uživanja na moru ili noćnih izlazaka ovo je pravo mjesto za vas. Odlučite se za apartmane koji se nalaze na adresi Put žuke 12 u Makarskoj i uživajte u odmoru.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Način plaćanja: akontacija 25 do 30% uplatiti na račun, ostatak u gotovini po dolasku u apartman. Cijena boravka do 4 noći je uvećana za 30%. Ukoliko gost uplati akontaciju, a želi odustati od rezervacije 120 dana prije dolaska vraćamo 50% primljenog iznosa akontacije, nakon toga akontaciju ne vraćamo. Dolazak u apartman iza 14 sati. Odlazak iz apartmana do 10 sati. Ako želite ući u apartman ranije ili ostati duže od predviđenog vremena dolaska ili odlaska, a za to postoji mogućnost potrebna je nadoplata ( po satu 20 eura ). Za sve navedeno postoji mogućnost dogovora.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Ukoliko gost uplati akontaciju, a želi odustati od rezervacije 120 dana prije dolaska vraćamo 50% zaprimljenog iznosa akontacije, nakon toga akontaciju ne vraćamo.
Udaljenost od objekta
  • More: 700 m
  • Plaža: 700 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 400 m
  • Banka: 400 m
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 800 m
  • Autobusni kolodvor: 300 m
  • Zračna luka: 70 km
  • Disco klub: 700 m
  • Casino: 600 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Organiziranim izletima brodom možete posjetiti otoke Hvar, Brač, Korčulu, otići na rafting rijeke Cetine (45 minuta vožnje) ili na prekrasnu planinu Biokovo (30 minuta vožnje), na koju se pruža pogled i iz samog mjesta. 5 km dalje, možete se upoznati sa seoskim turizmom uz domaće specijalitete (Veliko brdo, Gornje Tučepi, Makar, . . ) i rekreirati hodajući u prirodi. Na plaži postoji mogućnost najma pedaline, bicikla, glisera i brodica imate mogučnost rekreiranja na teniskim terenima i jet-ski sadržajima na plaži. Mjesto okružuju brojne plaže i skrovite uvale, a nakon kupanja se možete opustiti i osvježiti u ugostiteljskim objektima odmah uz more.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Roso
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
opole, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Rujan 2018
Preporučujem !!

Pozdrav. Preporučujem vrlo toplu, čistu, ugodnu, sjajnu atmosferu. Odmarali smo se 100%. Sjajni domaćini. Bili smo u 2018. godini (rujan) Možda možemo ponovno krenuti ove godine. Srdačan pozdrav, Justyna i Grzegorz.

Preporučujem za :
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Tomaszów Mazowiecki, Poljska
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A4+2, Srpanj 2019
Vrlo dobro !!!

Najviše preporučujem apartmane Roso. Sobe čiste i uredne, potpuno opremljene. Vrlo blizu trgovine i pekare. Odlično mjesto za druženje. Preporučujem i pozdravljam

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Rokietnica, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2016
super

Apartmani Roso Preporučujem 1000% super čistim uvjetima prostrani lijep ugođaj, miran, lijep vlasnika. Mi ćemo definitivno vratiti.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Apartmani Roso

Hvala Marcin na lijepim riječima. Drago nam je da je Vašoj obitelji bilo ugodno kod nas i veselimo se ponovnom susretu dogodine ☺ Zlata Roso

Prikaži sve komentare
Zlata Roso Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Bavim se obiteljskim turizmom dugi niz godina. Naš cilj je učiniti Vaš boravak ugodnim i posebnim kako bi nas preporučili i svojim prijateljima. Želimo da Vas glas bude naša promocija. Dobrodošli!

Oglas Apartmani Roso je pregledan 120752 puta od 03.04.2014.