Apartman AdriaticPag Novalja - Otoci

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Pag Novalja i regiji Otoci!
Opis objekta

Kompletno opremljena kuća na samoj obali stvorena za ugodan obiteljski odmor. Nalazi se u malom mjestu Potočnici, koja je udaljena svega 10 minuta vožnje od Novalje i razigrane plaže Zrće. Kuća se sastoji od dvije spavaće sobe, kupaonice, vanjskog WC-a, kuhinje i boravka, te velike vanjske terase s bajkovitim pogledom na more. Obala i betonska plaža s brodskim vezom su ispred kuće, a pješčana plaža udaljena je 300 m od kuće. U Potočnici imate priliku za odmor iz snova, a u isto vrijeme će Vam Novalja pružiti ludu i nezaboravnu zabavu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Idealno vrijeme dolaska je poslije 14 sati, a odlaska do 10 sati. Akontacija iznosi 30% od ukupnog iznosa i uplaćuje se na račun kao potvrda rezervacije. Ostatak iznosa se plaća prilikom dolaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 8 km
  • Trgovina: 4 km
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 8 km
  • Ljekarna: 8 km
  • Banka: 8 km
  • Pošta: 8 km
  • Benzinska crpka: 8 km
  • Autobusni kolodvor: 8 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Gostima je omogućeno korištenje pedaline.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Adriatic
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boston, Sjedinjene Američke Države
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Srpanj 2014
Villa Adriatic

Ostao sam za mjesec dana sa svojom obitelji. Sama kuća je prilično običan, ali dobro opremljena - mikrovalna pećnica, posuđe, ručnici ... proveli smo najviše vremena na velikom trijemu i na plaži. Nismo koristili TV često. Postoji veliki stereo u stanu, tako glazba uvijek svira. Susjedi su tako lijepo i korisno, a vlasnik je objasnio kako doći do najbliže trgovine. Downtown Centar je prilično daleko i traje vožnja automobila, ali to je radio za nas, jer nismo izaći puno. Ono što mislim da je potpuno isplati cijena je blizina mora - Kuća se nalazi na samoj obali mora i ima svoju privatnu plažu s veza pa smo doveli našu malu jedrilicu. Sve u svemu, uživali smo u suncu, moru i zaspi uz šum valova.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Domzale, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2014
godišnji 2014

Ovo je idealna lokacija uz more, sa privatnom plažom, bez buke (ako želite, možete autom par km do Zrća), čuju se samo valovi i galebovi, sa lijepim vrtom, odlično opremljeno, sa WiFi i tv i sound systemom za one zahtjevnije, sa pokrivenom terasom koja puno znači kada pada kiša i kad je sunčano, najvažnije, domaćini su jako ljubazni. Što vidite na slikama u oglasu, tako je i realno. Objekt je izuzetno čist i uredan. More je izuzetno čisto. Ako želite šport, možete voziti biciklo. Možete pješke, autom ili biciklom na istraživanje poluotoka Luna i cijelog otoka, kupiti od domaćina ulje i masline, posjetiti park starih oljki ili na večeru u neki odličan restoran u Novalju ili na party u Zrće. Ako želite odmor na kojem ćete se stvarno odmoriti i relaksirati, toplo preporučujem i objekat i vrlo ljubazne domaćine.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Ivana Agić Oglašivač od 2013
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Adriatic je pregledan 14271 puta od 25.06.2014.