Apartmani Ratac LobrovićSlano - Dubrovnik i okolica

cijena od € 70 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Slano i regiji Dubrovnik i okolica!
Opis objekta

Dva moderno opremljena apartmana u novoizgrađenoj obiteljskoj kući u prvom redu do mora s privatnom plažom, s vanjskim tušem i panoramskim terasama s pogledom na more i tradicionalnim kamenim roštiljem neka budu Vaš izbor za idealan odmor! Apartmani Ratac Lobrović nalaze se na romantičnom mjestu u prvom redu do mora sa vlastitom privatnom plažom u oazi mira i tišine u malom mjestu Ratac u blizini Slano (ca. 5 km zapadno) i globalno popularnog povijesnog i kulturnog grada Dubrovnika (ca. 20 km istočno) te gastronomskog centra Dubrovnik Rivijere mjesta Ston (ca. 20 km zapadno). Kuća se prostire na tri etaže i nudi dva apartmana za zasebnim ulazima. Svaki apartman je potpunosti klimatiziran i ima jednu spavaću sobu s bračnim krevetom i velikim ormarom, prostrani i ugodni dnevni boravak s kaučem koji se može pretvoriti u udobni ležaj za dvije osobe, veliku i potpuno opremljenu kuhinju i blagovaonicu, modernu kupaonicu sa tuš kadom i veš mašinom te vanjsku panoramsku terasu/balkon.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje boravka u našim apartmanima moguće je jedino gotovinom. Akontaciju za rezervaciju u 30% iznosu ukupnog noćenja potrebno je uplatiti na naš žiro račun u roku od najmanje tri mjeseca dana prije Vašeg dolaska od izvršene rezervacije. Prilikom dolaska naplaćuje se iznos od 100, 00 € za slučaj štete. Cjelokupni uplaćeni polog vraća se prilikom odjave, nakon što vlasnik objekta pregleda objekt i utvrdi da nema oštećenja. Vrijeme dolaska je od 14:00 do 22:00 sata a vrijeme odlaska od 7:00 do 10:00 sati (može i drugačije po dogovoru). Od Vas očekujemo da se prema našim Apartmanima odnosite savjesno i odgovorno i poštujete naša kućna pravila na obostrano zadovoljstvo. Želimo Vam ugodan boravak.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 5 km
  • Trgovina: 5 km
  • Restoran: 5 km
  • Doktor: 5 km
  • Ljekarna: 5 km
  • Banka: 5 km
  • Pošta: 5 km
  • Benzinska crpka: 12 km
  • Autobusni kolodvor: 28 km
  • Željeznički kolodvor: 100 km
  • Zračna luka: 50 km
  • Marina: 5 km
  • Sportske aktivnosti: 5 km
  • Disco klub: 28 km
  • Casino: 28 km
  • Nacionalni park: 10 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Oba apartmana imaju pravo na uporabu zajedničke terase opremljene sa suncobranima i ležaljkama i ekstra velikim tradicionalnim kamenim roštiljem. Tu možete provesti roštilj večeri samo nekoliko koraka od plaže. S terase kamenim stubištem možete se spustiti izravno u kristalno čisto more. Pouzdan WLAN pristup se nudi u cijelom objektu besplatno. Besplatno je i parking mjesto za Vaše prijevozno sredstvo. Mi živimo na drugom katu kuće i uvijek smo Vam na usluzi. Na zahtjev i uz nadoplatu možemo organizirati transfer iz/do zračne luke Dubrovnik ili Vas možemo na zahtjev i uz nadoplatu odvesti na izlet brodom do Šipana, Lopuda, Jakljana i drugih Elafita ili do otoka Mljeta. Pogledajte slike i zamislite kako bi Vaš odmor mogao izgledati...
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Ratac Lobrović
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
BEDIZZOLE, Italija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Ratac Lobrović, Kolovoz 2016
brinuti

Moja obitelj i ja proveli smo deset dana u ovom prekrasnom mjestu. Lokacija i pogledi su odmor za pamćenje. Stan je novi i opremljeni sa svim sadržajima, kao i da besprijekorno čista. Antuna i Marina vlasnici su vrlo ljubazni i pažljiv na svaki naš zahtjev. Sigurno preporučeno.

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa talijanski - Prikaži original
Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Ratac Lobrović, Kolovoz 2014
Prekrasno mjesto za savrsen odmor!

Kod Marine i Antuna smo boravili u augustu 2014 godine te smo proveli prelijep odmor. Pri dolasku su nas docekali veoma ljubazni domacin, pice i slatkisi dobrodoslice na sta smo navikli u skupim hotelima a u privatnom apartmanu nas je osvojilo :) Apartman je jako lijepo i ukusno namjesten, sa super detaljima. Na raspolaganju su i masine za ves i sudje te sve higijenske potrepstine. Apartman bas pruza sve sto je potrebno za prelijep boravak. A onda dolazimo do najljepseg dijela a to je velika terasa pod vinovom lozom, u hladu za uzivanje i merak i danju i uvece, sa krasnim pogledom na more, zalaske sunca ... Rostilj te detalji kojima je uredjena terasa pokazuju da su domacini mislili bas na sve! Samo par stepenica prema dole i na prelijepoj ste privatnoj plazi sa kristalno cistim morem :) Mjesto je za svaku preporuku i miran odmor, daleko od guzve, galame i tumbanja po pretrpanim plazama. Antune, Marina, hvala vam za prelijep odmor i sigurno se vidimo ponovo ...

Preporučujem za :
Odgovor domaćina
Draga Amra i Safet,

ugodno samo iznenađeni sa Vašom prekrasnom recenzijom o našem smještaju. Svaki komentar na naš smještaj, uslugu, lokaciju kroz osobni doživljaj naših gostiju je za nas zlata vrijedan. Hvala Vam što ste nas prepoznali. Puno pozdrava Vašem dječaku Tariku i velikoj momčini Eminu! See you... :) Marina i Antun

xx, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Ratac Lobrović, Kolovoz 2014
Ja ne preporučujem !! :)

Veliki, visoki standard apartman u lijepom i mirnom području! Vrlo čist; Vrlo, vrlo dobro opremljena. Novi! Vrlo dobri ljudi! Great location sa zasebnim izlazom na more !! Postoji prekrasnom Plaže u roku od nekoliko minuta vožnje automobilom. Strašan pogled s terase. Uz parkirno mjesto za kupce. Hvala još jedan put !! :) Mi provesti stvarno velik vrijeme!

Preporučujem za :
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Bok!

Hvala na divnoj recenziji... Jako smo sretni što ste zadovoljni sa vremenom koje ste proveli u našem okruženju... Primite naše srdačne pozdrave. Marina i Antun

Prikaži sve komentare
Antun Lobrović Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Zovem se Antun, imam 36 godina i radim kao vatrogasac u Dubrovniku. Volim motocikle, ronjenje i ribolov s prijateljima. Najviše od svega volim pojesti s prijateljima ribu koju smo uhvatili, popiti čašu dobrog vina i pjesmu. Moja žena i ja, veliki zaljubljenici u more i prirodu, živimo na drugom katu ove kuće i uvijek smo vam na raspolaganju.

Oglas Apartmani Ratac Lobrović je pregledan 35279 puta od 05.08.2014.