Apartmani Klara JerićRab Lopar - Otoci

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Ako želite odmor, rezervirajte smještaj u jednom od sedam apartmana u apartmanima Jerić Klara u Loparu u blizini najljepše pješčane plaže - Rajske plaže. Ova je plaža duga čak 1, 5 km i jedna je od najvećih plaža u blizini Jadranskog mora. Zbog plitkog toplog mora idealno je za obitelji s djecom. U ponudi imamo sedam komfornih apartmana različitih veličina između 40 i 100 m2. U blizini kuće Klara nalazi se sjenoviti vrt s terasom, roštiljem, ležaljkama, dječjim pijeskom, ljuljačkama i toboganima. Lopar i otok Rab, nude 22 uvale s pješčanim ili stjenovitim plažama, brojne pješačke i vozne staze te ostale prirodne i kulturne ljepote, koje vrijedi istražiti! Trebat će vam samo 2 minute hoda do najbliže plaže - prekrasne pješčane rajske plaže. U blizini se nalaze razni restorani, kafići, banke, pekare, pošta, ambulanta, sportski centar i trgovine. Bit će nam zadovoljstvo ugostiti vas.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vrsta plaćanja je samo gotovina. Gost kod potvrde akontacije uplaćuje 30% akontacije od ukupne cijene. Chek in gostiju je od 14. 00h, a chek aut do 10. 00h. Boravišna pristojba nije uračunata u cijenu.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 50 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 1.5 km
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Marina: 700 m
  • Sportske aktivnosti: 100 m
Vrsta plaže
Pješčana, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Klara Jerić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Dolenja vas, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Srpanj 2023
Odličan apartman i domaćini 10/10

Boravili smo ovdje 12 dana. Jedan od najboljih studija otkad ljetujemo, u stvari je kao manji stan sa svojih 35 m2. U njemu imaš sve, ali apsolutno sve! Nije nam falilo stvarno ništa, čisti ručnici svaki 4 dan, vlasnici vrlo ljubazni i mnogo uvidi . Nemam slabe činjenice i samo mogu da kažem; vidimo se ponovo!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Karlovac, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Kolovoz 2022
Odličan odmor za obitelj s djecom

Boravili smo u studio apartmanu 6 noćenja. Apartman je bio kao na slikama. Dočekao nas je čist, uredan, sve na svom mjestu. Odmah smo dobili i dodatnu posteljinu za krevet za dijete, gospođa koja nas je dočekala, vlasnica apartmana, je odmah i razvukla trosjed i obukla posteljinu. U apartmanu je bilo dovoljno ručnika i kuhinjskih krpa, i već nakon 4 dana dočekala nas je pred vratima košara sa novim, čistim, ručnicima i krpama. U apartmanu smo imali sve potrebno što se tiče suđa, posuđa za kuhanje, oštrih noževa i sl. (ovo naglašavam zbog prijašnjih iskustava u drugim apartmanima gdje smo prije ljetovali). Ono što je možda najveća vrijednost ovog smještaja je lijepo uređeno dvorište s puno sadržaja za djecu. Također i blizina Rajske plaže, 5 minuta pješke. Domaćini su bili jako ljubazni, nenametljivi, a opet uvijek pri ruci ako nešto zatreba. Ovakav smještaj preporučila bih uvijek, pogotovo obiteljima s djecom.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Klara Jerić Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Slovenski,
Oglas Apartmani Klara Jerić je pregledan 41507 puta od 07.02.2019.