Apartmani Nedić Vir - Otoci

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Vir i regiji Otoci!
Opis objekta

Prostrani i potpuno opremljeni apartmani na mirnoj, istočnoj strani otoka Vir, smješteni samo 30 metara od šljunčane plaže. Svaki od 3 apartmana imaju po 70 metera kvadratnih i primaju do 5 osoba. Apartmani imaju dvije spavaće sobe, veliki dnevni boravak, opremljenu kuhinju i terase koje nude pogled na more. Idealni odabir za obitelji s djecom ili i mlađe parove. U dvorištu je dostupan i roštilj, a svaki apartman ima i svoje parking mjesto.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Idealno vrijeme dolaska je nakon 14 sati popodne. Idealno vrijeme odlaska je prije 10 sati. U cijenu je uključeno korištenje WiFi-a, klime, parking i turistička pristojba. Nema dodatnih troškova. Za rezervaciju apartmana potrebno je platiti polog od 100 eura
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 40 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 1.5 km
  • Marina: 2 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Nudimo besplatan parking, WiFi, klima, SAT TV, zajednički roštilj. Turistička pristojba uključena u cijenu. Nudimo dvije besplatne ležaljke za plažu po apartmanu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Nedić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Marki, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2020
svjež

Fantastično mjesto. Vrlo korisni, lijepi domaćini. Mnogo prostora u stanu. Uredan stan, čist i vrlo dobro opremljen. Ručnici, ležaljke, suncobran, roštilj. Vrlo povoljno mjesto, tiho i mirno, a istovremeno u blizini svega. Vrlo blizu prekrasne plaže i pogleda na planine. Vrlo ugodan boravak. Parkirno mjesto ispod objekta. Toplo bih preporučio.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Marki, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2020
Fantastičan odmor!

Apartmani odlični, vrlo uredni i dobro opremljeni. Vlasnici su vrlo ljubazni, gostoljubivi i uslužni. Na raspolaganju su ležaljke i suncobran. S jedne strane stana nalazi se terasa, a s druge balkon (sami birate ili jutarnju kavu na suncu ili hladu), obje s prekrasnim pogledom na more i planine. Područje je blizu svega: trgovina, restoran, pekara i sladoled. Roštilj na raspolaganju. Jako smo zadovoljni praznikom. Preporučio bih!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Warszawa, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Nedić , Srpanj 2019
Odličan odmor!

Stan je čist, prostran i dobro opremljen. Vlasnik vrlo lijep, gostoljubiv. Brzo reagira na kontakt. Pogled može biti s velike terase i balkona. Odlična lokacija, prekrasan pogled na možda i planine. Blizu plaže sa sitnim šljunkom, mogućnost vez za čamac / ponton. Mirno područje, 300m do trgovine, pekara, restoran. 2020. godine Dario ćemo biti gosti po četvrti put. Toplo preporučujem.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Dario Nedić Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Bavim se iznajmljivanjem obiteljskih apartmana od 2015. godine. Volim organiziranost, transparentnost i uvijek brzo odgovaram na upite.

Oglas Apartmani Nedić je pregledan 20799 puta od 19.02.2019.