Apartmani MarinaRažanac - Zadar i okolica

cijena od € 75 na noć
Opis objekta

Apartmani Marina nalaze se u Ražancu, malom mirnom mjestu u podnožju planine Velebit, 17 km udaljenom od grada Zadra i 21 km od Zračne luke Zadar. Svi su apartmani novouređeni i potpuno opremljeni. Svaki se apartman sastoji od spavaće sobe s bračnim krevetom, potpuno opremljene kuhinje s blagovaonicom i ugodnim dnevnim boravkom s udobnim trosjedom. U sastavu su apartmana još i prostrani hodnik te kupaonica. Dva apartmana imaju i balkon na kojem se nalazi drvena garnitura za sjedenje. Svi apartmani su klimatizirani, imaju LCD televizore sa satelitskim programima, besplatan Wi-Fi, besplatan i siguran parking te opremu za roštilj. Ako se želite na trenutak odmaknuti od užurbane svakodnevice, osjetiti čari prirode, uživati u kristalno čistom moru, osjetiti blagodati ugodne mikroklime, posebno pogodne za osobe koje imaju zdravstvenih poteškoća s dišnim putovima, odmoriti sva svoja čula, Ražanac je jedno od rijetkih takvih skrivenih mjesta.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kako bi rezervirali Vaš željeni apartman potrebno je izvršiti uplatu akontacije na naš bankovni račun. Iznos akontacije iznosi 30% od ukupnog iznosa rezervacije, te se po njenom primitku zaključuje proces rezervacije. Podatke za uplatu šaljemo gostima putem maila te stojimo na raspolaganju za bilo kakvu daljnju komunikaciju i pomoć. Vrijeme prijave u apartman je od 15h nadalje, dok je vrijeme odjave iz apartmana do 10h na posljednji dan. Minimalni boravak je 3 dana u bilo kojem periodu. Pušenje i kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Postoji mogućnost dodatnog ležaja i osobe za 10, 00 EUR dnevno. Klima uređaj se naplaćuje 5, 00 EUR dnevno, dok su korištenje interneta i parkinga te boravišna pristojba su uključeni u cijenu smještaja.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 300 m
  • Pošta: 300 m
  • Autobusni kolodvor: 300 m
  • Zračna luka: 25 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Prilikom prijave u apartman, kao mali znak dobrodošlice, goste će dočekati osvježavajuće piće kako bi se osvježili nakon dugog i napornog putovanja. Izvan objekta nalazi se prostor sa roštiljem koji je na raspolaganju svim gostima objekta. Korištenje je potpuno besplatno te ga možete koristiti za pripremanje lokalnih specijaliteta od mesa ili ribe. Svi naši apartmani imaju balkon ili terasu, opremljenu kuhinju, klima uređaj, internet, TV sa satelitskim programima, osigurano parking mjesto te posteljinu i ručnike.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Marina
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Damir Alilović Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Obitelj Alilović i Apartmani Marina sa velikim zadovoljstvom ugošćuju goste iz cijelog svijeta već dugi niz godina. Naš objekt sa ukupno 5 apartmana, dovoljno velikih za do 4 osobe, nalazi se u obiteljskom mjestu Ražanac blizu Zadra, a svaki od apartmana uključuje besplatan internet, parking mjesto, klima uređaj i vanjski prostor za roštilj.

Oglas Apartmani Marina je pregledan 25214 puta od 08.05.2019.