Apartmani EmaZadar - Zadar i okolica

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 33 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Moderni i odlično opremljeni apartmani 40 m od plaže u Zadru, Diklo. Kuća je na mirnom mjestu, ali ujedno dvije minute hoda udaljena od supermarketa, pekare, restorana, kafića i autobusne stanice. Kuća ima privatno parkiralište. Apartmani imaju WIFI, klimatizirani su i iz svakog se pruža lijepi pogled na more. Bazen i wellness (jaccuzzi, sauna, gym) se koriste kao cjelina, svaki apartman ima svoje privatno vrijeme korištenja prema rasporedu koji se rotira svaki dan te je tako gostima osigurana potpuna privatnost. Na raspolaganju je vanjski roštilj na plin i malo dječje igralište. Korištenje istih je u cijeni apartmana. Apartman A1 (ID:50994, prizemlje) ima jednu spavaću sobu, dnevnu sobu, kupaonicu, WC, kuhinju i balkon (14 m2). Apartmani A3 (ID:49619, 1. kat) i A4 (ID:49042, 2. kat) imaju po dvije spavaće sobe, dnevnu sobu, dvije kupaone, WC, kuhinju i balkon (20 m2). Odmor kod nas obećava nezaboravna sjećanja i punjenje energijom za cijelu godinu. Veselimo se vašem dolasku

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje: uplata 25% avans kod rezervacije (bankovni transfer), ostatak kod dolaska u gotovini. Polog u iznosu 100 € plaća se prilikom dolaska i vraća kod odlaska gosta. Check in od 15:00 na dalje. Check out do 10:00.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Politika otkazivanja za 2022. godinu: 100% povrat novca u slučaju otkaza rezervacije do 15 dana prije datuma dolaska
Udaljenost od objekta
  • More: 40 m
  • Plaža: 40 m
  • Centar: 3 km
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 1 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 1.5 km
  • Autobusni kolodvor: 4 km
  • Zračna luka: 17 km
  • Marina: 1.5 km
  • Sportske aktivnosti: 1 km
  • Disco klub: 2 km
  • Nacionalni park: 40 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Grijani bazen se lako pretvara u unutarnji bazen, što je vrlo ugodno u slučaju hladnijeg vremena. Bazen i wellness (jaccuzzi, sauna, gym) koriste 3 apartmana, svaki apartman ima svoje privatno vrijeme korištenja prema rasporedu koji se rotira svaki dan, 210 minuta dnevno po apartmanu, čime osiguravamo potpunu privatnost gostiju i higijenu prostora. Kauč u dnevnoj sobi se može razvući u ležaj za dvije osobe. Dječji krevetić na raspolaganju. Oprema: perilica rublja, perilica suđa, mikrovalna pećnica, pećnica, indukcijska ploča, hladnjak sa zamrzivačem, kuhalo za vodu, aparat za filter kavu, toster. Pegla je raspoloživa na zahtjev. Posteljina, ručnici i potrošni materijali (tablete za perilicu posuđa i perilicu rublja, toaletni papir, tekući sapun, gel za tuširanje) su uključeni.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Ema
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 33 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Črnomelj, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Lipanj 2023
Ana

Impresionirala me čistoća, ljubaznost Borisa i blizina mora. Boris je vrlo pažljiv i uvijek dostupan, ništa ne komplicira. S obzirom da imamo malo dijete, jako mi se svidjelo i to što su staze za kolica uređene. Čak i da tražim neke greške, jednostavno ih nema. Sigurno ćemo se vratiti!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Odgovor

Hvala Vam na lijepom kometaru i drago mi je da ste uživali u vašem boravku u Zadru. Nadam se da se opet vidimo.

HRAŠĆICA, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Svibanj 2023
Odličan odmor

Prekrasan apartman. Sve čisto i uredno. Ljubazan i komunikativan domaćin. Preporuka svima. Odmor za poželjeti.

Preporučujem za :
Odgovor domaćina
Re: Odličan odmor

Hvala Vam što ste bili moji gosti i hvala Vam na lijepom komentaru. Drago mi je da ste se lijepo proveli. Sretno i nadam se da se opet vidimo.

Budapest, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Ema, Srpanj 2021
Odličan stan

Lijep, prostran stan s velikim dnevnim boravkom i dvije velike terase. Dovoljno je za cijelu obitelj. Stan je potpuno opremljen. Djeca su voljela wellness područje i bazen. Boris je vrlo ljubazna osoba, mogao nam je u svemu odmah pomoći. Vidimo se iduće godine! Hvala vam na rođendanskoj čokoladi i slatkišima!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Re: Odličan stan

Hvala vam što ste bili naši gosti i hvala na lijepim komentarima. Veliko nam je zadovoljstvo što ste svi uživali u boravku u našem apartmanu. Veselim se ponovnom susretu.

Prikaži sve komentare
Boris Šćulac Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Odmor kod nas obećava nezaboravna sjećanja i punjenje energijom za cijelu godinu. Veselimo se vašem dolasku! Srdačan pozdrav, Boris

Oglas Apartmani Ema je pregledan 85217 puta od 19.06.2016.