Apartman Agava Ližnjan - Istra

cijena od € 36 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Ližnjan i regiji Istra!
Opis objekta

Dvosobni apartman s balkonom nalazi se na prvom katu obiteljske kuće u mirnom dijelu Ližnjana, 10tak minuta hoda do prve plaže, 5 minuta do centra i trgovine mješovitom robom te svega 1-2 minute do prvog restorana i pekarnice. Ima zaseban ulaz i ograđenu okućnicu. Dobar je za parove, obitelji s djecom, prijatelje...Apartman je potpuno opremljen, veličine 70 m2. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe i kupaonce. Kuhinja sadrži perilicu suđa, pečnicu, veliki frižider sa zamrzivačem, a prostrana kupaonica veliku kadu i perilicu rublja. Sat tv, WiFi, klima uređaj se slobodno koriste i NE naplaćuju dodatno. Opskrbit ćemo Vas s osnovnim potrepštinama kao što su ulje, sol, kava, čaj, začini, sapun, deterdženti. Ovdje možete provesti tihi i opuštajući odmor okruženi prirodom, uživajući u pogledu sa balkona na vinograd i centar mjesta. Susjedstvo je tiho s vrlo malo prometa, priroda je sačuvana te postoji puno mjesta za šetnju, ronjenje, vožnju bicikla, trčanje.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Dolazak poslije 14 sati na dan dolaska, odlazak do 10 sati na dan odlaska (uz mogućnost ranijeg dolaska i kasnijeg odlaska, ovisno o raspoloživosti uz obaveznu predhodnu najavu). Odmah nakon rezervacije plaća se 30 % akontacije, ostatak se uplaćuje na broj računa koji ćemo vam poslati e-mailom ili PayPal najkasnije 14 dana prije dolaska u sezoni ili prilikom dolaska izvan sezone. Kod dolaska plaća se depozit od €100, 00. Depozit se vraća gostima prilikom odlaska ukoliko je apartman ostavljen u stanju u kakvom je nađen. Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Čišćenje se naplaćuje po rezervaciji €20. Dozvoljen je boravak kućnim ljubimcima, naknada je €5/noć. .
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Dragi gosti, dobrodošli u naš apartman i u ovim neobičnim okolnostima. Molimo vas da putujete savjesno. Svoju politiku otkazivanja smo prilagodili situaciji pa možete otkazati 7 dana prije rezerviranih datuma dolaska, uz 100% povrata akontacije. Otkažete li unutar 7 dana prije dolaska, akontaciju ćemo zadržati u cijelosti. Ova politika otkazivanja vrijedi do proglašenja kraja pandemije.
Udaljenost od objekta
  • More: 1.3 km
  • Plaža: 1.5 km
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 400 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 400 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 12 km
  • Željeznički kolodvor: 13 km
  • Zračna luka: 9 km
  • Marina: 3 km
  • Sportske aktivnosti: 1.2 km
  • Nacionalni park: 18 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U dvorištu je osiguran besplatan parking. Piće dobrodošlice, ručnici i posteljina uključeni su u cijenu. Gosti mogu uživati u vrtu ispred kuće s vrtnim namještajem i velikim suncobranom okruženi zelenilom, u jutarnjoj kavi, čitajući knjigu ili u doručku/večeri sa svojom obitelji. Gostima rado preporučujemo atraktivne i zanimljive destinacije, izlete. U apartmanu se nalazi info pult s letcima lokalnih atrakcija, mapama Ližnjana i okolnih mjesta. Na raspolaganju je i lako prenosivi grill koji se može postaviti na željeno mjesto.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Agava
Alen & Marija Crnković Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Mi smo obitelj Crnković. Volimo upoznavati nove ljude i ljubitelji smo prirode, a posebno mora. Iznajmljivanjem se bavimo nekoliko godina. Dobrodošli u naš apartman. Rado Vam stojimo na raspolaganju da Vam odmor učinimo što ugodnijim, da uživate i osjećate se kao kod kuće. Srdačan pozdrav!

Oglas Apartman Agava je pregledan 9941 puta od 29.09.2019.