Apartmani ŠtefančićZadar - Zadar i okolica

cijena od € 50 na noć
Opis objekta

Apartmani Štefančić nalaze se u Zadru, Diklo, mjesto udaljeno od centra grada oko 3km. Apartmani Štefančić su izvrsno opremljeni i time odgovaraju gotovo svim zahtjevima. U kući su na raspolaganju 5 apartmana koji su opremljeni klima uređajima, televizorima sa satelitskim sustavom te internetom. Svaki apartman posjeduje parkirno mjesto uz kuću. Potkrovni stan sa površinom 84 m2 i terasa 25m2 sa direktinm pogledom na more, tri spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja i kupatilo. Apartman je za 4-6 osoba. U prizemlju kuće nalaze se dva apartmana, svaki sa dvije zasebne sobe, kuhinjom, kupatilom i natkrivenim balkonima, predviđeni za 4-5 osoba. Na prvom katu apartman je vrlo luksuzno opremljen, dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja, kupaonica i terasa od 30m2, predviđen od 4-5 osobe. U prizemlju se nalaze dva jednosobna apartmana za 2-3 osobe sa kuinjom i kupatilom i terasom. U vrtu kuće možete uživati u popodnevnoj kavi u hladovini ili ugodnim večerima uz roštilj.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontaciju 10% od cijene uplatiti na žiro račun po ugovoru, a ostatak pri dolasku u apartman. Vrijeme dolaska 14:00, odlazak 10:00h. Minimalna rezervacija apartmana je na 7 noćenja.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 5 km
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 300 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Pošta: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 5 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Diklo je slikovito i ugodno mjesto za odmor, sa sunčanim plažama i dobro izgrađenom infrastrukturom. Samo mjsto okruženo je karakterističnom maditeranskom florom koja je ostala nedirnuta. Pošto u cijelom okružju nema industrije zajamčene su čiste plaže i bistro more. Naši apartmani udaljeni su od plaže svega 20metara, sa valstitim putem do mora. Sama plaža proteže se daleko i odgovara svim prohtjevima, sitni i krupni šljunak popločeno šetalište, plitka područja za djecu i neplivače. Brojna su mjesta predviđena za sunčanje, a postoji i hladovin pod stablima. Zada i okolica imaju razne mogućnosti za izlete, rijeke, jezera i otoci.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Štefančić
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Mira Štefančić Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Apartmani Štefančić nalaze se u Zadru, Diklo, mjesto udaljeno od centra grada oko 3km. Apartmani Štefančić su izvrsno opremljeni i time odgovaraju gotovo svim zahtjevima.

Oglas Apartmani Štefančić je pregledan 71097 puta od 07.05.2018.