Apartmani Dragica PedišićPašman - Otoci

cijena od € 40 na noć
Opis objekta

Kuća u prvom redu do mora u slikovitoj uvali Lučina, smještena u mjestu Pašman. Nudi tri udobna apartmana koji su savršeni za opuštajući odmor uz more. Prvi apartman je dvosoban i može ugostiti do 5 osoba. Njegova prostrana unutrašnjost pruža ugodan boravak, a s terase se pruža nevjerojatan pogled na more i otočić Galešnjak, poznat i kao "Srce Jadrana". Tu su i dva jednosobna apartmana, idealna za parove, svaki smještaj do 2 osobe. Jedan od njih, S1, također ima prekrasan pogled na more i otočić Galešnjak, dok apartman A1 nudi opuštajući pogled na okolnu borovu šumu. Za goste koji dolaze vlastitim prijevoznim sredstvom, kuća nudi privatni parking, što olakšava dolazak i odlazak. Ako se odlučite istražiti okolicu morskim putem, tu je i privez za brod. Osim toga, u mediteranskom vrtu je i vanjska natkrivena natrašnica opremljena stolom i stolicama. Tu je i roštilj na drva i plin, što znači da ćete moći pripremiti ukusna jela na otvorenom. Zahvaljujući povlaštenoj lokaciji, gosti imaju izravan pristup plaži, što im omogućuje da uživaju u kupanju i sunčanju u bilo koje vrijeme. Također, mogu istraživati obližnja slikovita mjesta i otočne atrakcije kojima obiluje otok Pašman.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kućni ljubimci su dobrodošli i za njih se naplaćuje dodatnih 10 eura po noći. Za rezervaciju potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa kao akontaciju. Ostatak u gotovini pri dolasku u smještaj. Ulazak u app (check-in) je nakon 14:00 h na dan dolaska, a izlazak iz app (check-out) je do 10:00 h na dan odlaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 900 m
  • Doktor: 5 km
  • Ljekarna: 5 km
  • Pošta: 1 km
  • Sportske aktivnosti: 1 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Na raspolaganju imamo bicikle i SUP daske. Moguće je organizirati vožnju čamcom do otoka Galešnjaka i ostalih obližnjih otočića te mjesta Turnja, Sv. Filipa i Jakova te grada Biograda na Moru (cijena oko 50 eura).
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Dragica Pedišić
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Dragica Pedišić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Francuski, Slovenski,
Više o domaćinu

:)

Oglas Apartmani Dragica Pedišić je pregledan 83637 puta od 17.05.2015.