Apartman ZrilićNovigrad (Zadar) - Zadar i okolica

cijena od € 30 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Novigrad (Zadar) i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Apartman (2 spavaće sobe, kuhinja, dnevni boravak, blagavaonica, kupaonica i lođa) se nalazi na mirnom mjestu s kojeg puca predivan pogled na more. Plaža je ispod kuće, prirodnim puteljkom za 2-3 minute naći ćete se na maloj prirodnoj plaži. Središte Novigrada je udaljeno cca. kilometar (tržnica, pošta, bankomat, pekara, nekoliko prodavaonica, kafića i restorana). Apartman raspolaže s vlastitom natkrivenom terasom (sjedalice i stol), u prizemlju kuće nalazi se još jedna otvorena terasa i roštilj kojeg gosti mogu koristiti. Parking je ispred kuće i besplatan je. Novigrad se nalazi u blizini Zadra (cca 30 km) pa kada se zaželite kulturnih i zabavnih sadržaja, možete se utopiti u ljetnoj vrevi Zadra. Preporuka za izlet: grad Nin (30-tak km), otok Pag (40 km), Biograd - zabavni park za djecu. . U blizini su nacionalni parkovi Paklenica, Kornati, Krka, Plitvice, može se organizirati i izlet na Zrmanju... Po potrebi, u prizemlju kuće je soba s kupatilom (poseban ulaz, plaća se posebno)

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši uoči dolaska, akontacija se plaća unaprijed prilikom rezervacije u iznosu od 20 % od ukupnog iznosa. Vrijeme dolaska je od 14 sati. Prema dogovoru, moguće je i ranije. Vrijeme odlaska je do 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 1.5 km
  • Restoran: 1.5 km
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 1.5 km
  • Pošta: 1.5 km
  • Benzinska crpka: 10 km
  • Nacionalni park: 15 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Za sve aktivnosti koje želite organizirati, rado ćemo Vam predložiti kontakte i rješenja, bilo da želite otići na izlet brodom kako bi uživali u kanjonu prelijepe rijeke Zrmanje, uzbudljivom raftingu ili možda nadaleko poznatom Kornatskom otočju. Zadar kao središte nudi niz mogućnosti, ovisno o afinitetima gosta. Iz Novigrada na samo sat, sat i pol vožnje nalazi se niz zanimljivih sadržaja, nacionalnih parkova, a za obiteljski odmor nezaobilazan je zabavni park Mirnovec u Biogradu, koji je jedinstveni doživljaj za djecu na samo tridesetak km udaljenosti. (hrvatski Gardaland)
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Zrilić
Ivana Zrilić Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Ja sam Ivana Zrilić, i želim Vam ugodan boravak u apartmanu Zrilić. Nadam se da ćete se istinski odmoriti i provesti ugodne trenutke koristeći blizinu nacionalnih parkova i Zadra te mir i opuštanje u pitoresknom Novigradu.

Oglas Apartman Zrilić je pregledan 26179 puta od 12.06.2017.