Apartman LazićKrk Čižići - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Krk Čižići i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartman Lazić se nalazi u mirnom mjestu Čižići na otoku Krku, na obrubu zaljeva Soline nasuprot Crkvenici. Mjesto Čižići dobro je cestovno povezano sa svim gradovima na otoku. Objekt se nalazi na 600 metara od plaže, šumskom stazom 300 metara. Plaža je pogodna za boravak djece kako zbog pličaka tako i zbog toplog mora. Kupanje je moguće od sredine proljeća pa sve do kasne jeseni. Na plaži postoji tuš i mogućnost najma pedalina, ležaljki, scootera, quada. Apartman je moderno opremljen i nalazi se u prizemlju. Raspolaže spavaćom sobom (bračni ležaj i pomočni ležaj ili krevetić za bebe), dnevnim boravkom (s dodatnim ležajem za dvije osobe), dobro opremljenom kuhinjom, kupaonicom (s perilicom za rublje) i terasom s roštiljem (klasični, na struju ili plin), pločom za kuhanje i sudoperom te zelenom površinom.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje moguće gotovinom ili na račun. Akontacija kod rezervacije iznosi 30 %. Postoji mogućnost dogovora oko cijene. Vrijeme dolaska je od 13 sati, a odlaska do 10 sati (ili prema dogovoru).
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Akontacija se vraća u slučaju više sile ili ako se otkazani termin naknadno popuni.
Udaljenost od objekta
  • More: 600 m
  • Plaža: 600 m
  • Centar: 600 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 600 m
  • Zračna luka: 7 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Apartman Lazić nudi hladno piće dobrodošlice. Uz prethodnu najavu za goste koji dolaze bez vlastitog prijevoza postoji mogućnost najma malog gradskog vozila Toyota Aygo.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Lazić
Slavica Lazić Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Lazić je pregledan 20894 puta od 09.01.2020.