Apartmani DanijelaPakoštane - Zadar i okolica

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Danijela nalaze se u blizini atraktivnog resorta Pine beach i kampa Adria-Kozarica. Naši gosti su najčešće obitelji sa malom djecom. jer se nalazimo u mirnoj ulici bez buke i prometa. Ulica je nešto uža na ulasku i neasfaltirana.ali kratka..iispred kuće imamo osiguran besplatni parking . Nemamo pogled na more, Do prve plaže je oko 300 m kroz kamp Kozarica a ostale plaže cca 500-1000 m. Iznajmljujemo 2 apartmana na prvom katu kuće. koji je ujedno i zadnji. Apartman ima 2 spavaće sobe.kuhinju sa dnevnim boravkom i wc sa tus kabinom te mali balkon sa tendom . Kuhinja ima električnu ploču za kuhanje.kompletno sude.perilicu suđa.frižider sa većom ledenicom, perilicu rublja . Osigurana pegla.daska za peglanje.sušilo za kosu i ručnici kao i sva posteljina. IZNAJMLJUJEMO ISKLJUČIVO OD SUBOTE DO SUBOTE. .

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Nakon pismene prepiske i obostranog dogovora, izdajemo potvrdu narudžbe sa svim detaljima smještaja. Potrebno je platiti 30 % akontacije bankovnom doznakom ili uplatom na tekući račun. Ostatak se plaća prvi dan tj prilikom ulaska u apartman molimo pripremite novac /gotovinu jer kartice ne primamo. Radi prijave u E- visitor molimo pripremite osobne karte/putovnice za odrasle ili zdravstvstvene iskaznice za djecu iz Hr. IZNAJMLJUEMO ISKLJUČIVO OD SUBOTE DO SUBOTE. Vrijeme dolaska iza 14 sati, vrijeme odlaska iza 10 sati. Apartman se treba ostaviti uredan.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 900 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 900 m
  • Ljekarna: 900 m
  • Banka: 900 m
  • Pošta: 900 m
  • Benzinska crpka: 1.3 km
  • Autobusni kolodvor: 900 m
  • Željeznički kolodvor: 35 km
  • Zračna luka: 300 km
  • Marina: 20 km
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Disco klub: 20 km
  • Casino: 45 km
  • Nacionalni park: 40 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Imamo u ponudi dnevni najam kvalitetnijih bicikla muških i ženskih sa sjedalicama za djecu GRATIS. Pakoštane ima uređene biciklističke staze, a posebno je atraktivna vožnja oko Vranskog jezera. Postoje kraće varijante a najduža je više od 25 km. Možete koristiti bicikl za odlazak u mjesto, nabavku ili na skrovitu plažu. nudimo i sjedalice za djecu koje se montiraju na bicikl. Roštilj i prostor za druženje gosti koriste zajednički. SVI GOSTI ZA VRIJEME BORAVKA SU OSIGURANI OD NESRETNOG SLUČAJA. Turistička zajednica organizira besplatne zabavne sadržaje u centru mjesta.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Danijela
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Santo Domingo, Dominikanska Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Rujan 2023
Lijepo i ugodno!

Apartmani Danijela bili su moj dom nekoliko prekrasnih dana tijekom mog boravka u Pakoštanima i moram reći da je to prekrasno mjesto koje odiše mirom i čini da se osjećate kao kod kuće. Sigurno ću se vratiti!

Preporučujem za : Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa Španjolski - Prikaži original
Como, Italija
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2023
Savršen!

Bili smo gosti Danijele nekoliko puta, 2014., 2016., 2019., a ove godine smo se vratili po četvrti put. Apartman je čist, uredan i opremljen sa svime što je potrebno. Nalazi se u vrlo mirnom dijelu, idealnom za one koji traže mir i opuštanje, a još uvijek je blizu plaža i centra mjesta. Danijela je stvarno ljubazna osoba, uvijek prisutna i dostupna za sve potrebe. Želi da njeni gosti maksimalno uživaju u odmoru i uvijek je spremna dati upute i savjete što vidjeti i posjetiti u Pakoštanima i okolici. Nadamo se da ćemo se uskoro vratiti!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa talijanski - Prikaži original
Como, Italija
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2023
Super!

Bili smo gosti Daniele 2014, 2016, 2019, a ove godine smo bili oduševljeni što smo se mogli vratiti. Apartmani su čisti, uredni i dobro opremljeni. Nalaze se u vrlo mirnom dijelu izvan centra, koji je ipak blizu (oko 1 km). Idealno za obitelji i sve željne odmora. Danijela je savršena domaćica, uvijek prisutna i dostupna, kako za sve potrebe tako i za davanje prijedloga i ideja što vidjeti i raditi u Pakoštanima i okolici. Zaista smo dragi njoj i njezinoj obitelji i nadamo se da ćemo se opet moći vratiti!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Komentar preveden sa talijanski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Danijela Biljecki Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dragi gosti! Radujem se ponovnom susretu sa vjernim gostima iz svih država uglavnom Europe ali i upoznati nove. Želim svima najjljepši odmor u 2022 u našim lijepim Pakoštanima!

Oglas Apartmani Danijela je pregledan 73659 puta od 09.04.2015.