Apartman TaraKrk Omišalj - Otoci

cijena od € 55 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Dobro 3/5
Opis objekta

Studio apartman i apartman smješteni su u prizemlju obiteljske kuće i od prve plaže udaljeni su 5 minuta hoda. Osigurano parkirno mjesto.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija za rezervaciju 20% od ukupne cijene smještaja. Na dan odlaska osloboditi apartman do 10 sati. Ulazak u smještaj je iza 14 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
U slučaju otkazivanja, advans vrijedi za slijedeću rezervaciju In case of cancelattion advans will be valid for the next reservation.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 2 km
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Zračna luka: 2 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
rafting-36 km od Omišlja zip-line-11 km od Omišlja jahanje-11km od Omišlja mogućnost organiziranja sea kayakinga 300 km obilježenih pješačkih staza na otoku krku ronjenje
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Tara
Komentari
Dobro 3/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
slovenj gradec, Slovenija
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A2+2, Rujan 2023
Zadovoljan

Apartman čist i uredan. Vlasnik je ljubazan. Auto na parkingu, ograđeno. Svako jutro domaća mačka nas je dolazila pozdraviti, a donosila nam je i mlade mačiće da nam ih pokaže. Do mora je stvarno 120 koraka, ali – ej, treba se malo raširiti. Ali možete obići cestom ako su stepenice prestrme. Plaža je vrlo raznolika - od betonskih molova do "skrivenih" uvala. Supruga i ja smo bili u rujnu, obala skoro prazna, more toplo... baš smo uživali. Svakako preporučam večernju šetnju obalom do centra i "lunjanje" uskim uličicama Omišlja... Plaža Pesja udaljena je tri kilometra, s velikim parkingom. Kada ste već na ovoj plaži, prošećite kroz šumu do Mirina, arheoloških ostataka iz rimskog doba. Vratit ću se. Preporučam.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Hajdúszoboszló, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Savršen!

Ovdje smo proveli tjedan dana s 2 odrasle osobe, djecom od 7 i 14 godina. Apartman je prostran, sofisticiran i čist. Ima veliku privatnu terasu. Bilo je to pozitivno razočaranje u usporedbi sa slikama. Domaćin je vrlo ljubazan. Sigurno ćemo se vratiti. Preporučam od srca!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa mađarski - Prikaži original
Odgovor domaćina
odgovor na komentar

Hvala vam i vi ste bili dragi gosti i veseli me ponovni suret sa vama. Karmela

Ljubljana , Slovenija
Ne zadovoljava (1/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Naplaćeno za više dana od boravka

Ostali smo u apartmanu 7 dana, naplatili su nam 8 dana.Unatoč tome što smo to rekli vlasniku. Nije htjela vratiti novac.Do plaže ima 120 stepenica uzbrdo. Stan nije čist, pauci, pokvaren wc. Uzak krevet u spavaćoj sobi i sve zagušljivo u spavaćoj sobi. Neljubazan vlasnik ne preporučam.

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Odgovor domaćina
odgovor na komentar Damjana

Gospođa Damjana je rezervirala 10 noćenja i nakon 7 noćenja odlučila otići jer joj navodno gori kuća Gospođi je račun bio 650 EUR a zbog ranijeg otkaza umanjen je za 90 EUR.Dobila je račun ,pogledala i platila. Apartman se čisti,posteljina je čista i nikad nisam imala komentar na čistoću.Toalet nije slomljen.Ja gospođu ne preporučam kao gosta .Ostavili su prljav apartman,ormarić pun smeća.Ručnici pobacani po podu kupaone.Takve goste do sad nisam imala- Pretpostavljam da je njezin komentar o apartmanu zbog bijesa sto joj račun nije odgovarao jer je tako i prijetila.

Mladen Pasarić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Tara je pregledan 59533 puta od 05.06.2016.