Apartman PilčikVir - Otoci

cijena od € 30 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Vir i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartman se nalazi u mirnom dijelu otoka, na katu kuće s posebnim ulazom i terasom. Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice i terase. Osigurano je parkiralište u dvorištu kao i mogućnost uporabe roštilja. Apartman je opremljen KLIMA uređajem, LCD televizorom, SAT TV, WIFI, aparatom za vodu, perilicom SUĐA, mikrovalnom, tosterom, sušilom za kosu, glačalom te postoji mogućnost korištenja perilice RUBLJA bez naknade. Šljunčana plaža primjerena je za obitelji s malom djecom i udaljena je 220 metara od apartmana, na plaži se nalazi maleni kafić.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom dogovora i rezervacija apartmana uzimamo avans u iznosu od 30% ukupnog iznosa. Nakon što je novac vidljiv na našem računu potvrđujemo Vašu rezervaciju. Ostatak iznosa plaća se prilikom preuzimanja ključeva u gotovini. APARTMAN ĆE BIT DEZINFICIRAN IZA SVAKOG GOSTA. Idealno vrijeme dolaska je iza 12h, a idealno vrijeme napuštanja apartmana je do 10h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Politiku otkazivanja prilagodili smo situaciji pa sada možete otkazati 14 dana prije rezerviranog datuma dolaska uz 100% povrata akontacije (umanjeno samo za troškove povrata). Otkažete li unutar 14 dana prije dolaska akontaciju ćemo zadržati u cijelosti. Ova politika otkazivanja vrijedi do proglašenja kraja pandemije
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 1.8 km
  • Trgovina: 1.8 km
  • Restoran: 2 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 1.8 km
  • Pošta: 1.9 km
  • Autobusni kolodvor: 1.8 km
  • Disco klub: 2 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
U cijenu je uključena boca domaće biljne rakije ili domaćeg likera od vina i teglica pekmeza od smokava, te informacije domaćina o svim mogućnostima koje pruža otok Vir (biciklizam, izleti brodom, besplatni koncerti i predstave za djecu), kao i boravišna pristojba, wi-fi, klima. Blizina povijesnih gradova Zadra i Nina, nacionalnih parkova Paklenice, Kornata, Krke, te parka prirode Vransko jezero može uljepšati odmor na otoku Viru. Otok Vir ima preko 300 sunčanih dana u godini i pruža ugodan odmor i izvan sezone.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Pilčik
Miroslav Pilčik Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Sretno oženjen, dvoje djece, 49 godina, predavač u Autoškoli AK Karlovac

Oglas Apartman Pilčik je pregledan 15222 puta od 16.05.2018.