Apartmani NadaOrebić - Dubrovnik i okolica

cijena od € 55 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Nada smješteni su u obiteljskoj kući koja se nalazi 5minuta hoda do plaže i centra Orebića, ali izolirana od gužve i buke automobila. Apartman se nalazi na izvrsnoj lokaciji! Kuća nudi smještaj u dva potpuno uređena apartmana smještajnog kapaciteta 2 1, i 6 2 ležaja. MalI apartman ima 2 terase. jedna terasa je na sunčanoj (južnoj) strani, a druga (na istočnoj strani). Sa južne strane terase se vidi dio mora ! Veliki apartman sa pogledom se isto nalazi na južnoj sunčanoj strani i natkriven je prirodnom hladovinom. . Apartmani su opremljeni klima uređajem, wi-fi internetom, mikrovalnom, aparatom za kuhanje, frižiderima, svim potrebnim posuđem i posteljinom. Veliki apartman ima perilicu rublja.Posteljina se mijenja jednom tjedno. U cijenu najma uračunati su klima, taksa, internet, parking. Svi gosti mogu koristiti roštilj koji se nalazi u prizemlju kuće na velikoj terasi natkrivene prirodnom hladovinom. Parkirno mjesto apart. 6 2 i 2 1 imaju uz kuću sa posebnim ulaz

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kad rezervirate apartman uplaćujete akontaciju od 30% ukupnog iznosa! Račun za uplatu vam šaljem kad potvrdite rezervaciju. Idealno vrijeme dolaska je od 14 sati, a odlaska do 10 sati Klikom na kalendar rezervacija i cjenik vidite slobodne i zauzete termine u apartmanima kao i cijene apartmana!!
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 400 m
  • Banka: 100 m
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 800 m
  • Autobusni kolodvor: 100 m
  • Željeznički kolodvor: 125 km
  • Zračna luka: 150 km
  • Marina: 200 m
  • Sportske aktivnosti: 500 m
  • Disco klub: 1 km
  • Nacionalni park: 50 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Gosti koji ostanu 2 tjedna ili duže od strane domaćina biti će počašćeni ugodnom grill večerom gdje će biti u mogučnosti kušati domaće crveno vino i domaću rakiju. Svaki gost dobiva piće dobrodošlice. Veliki apartman nudi gostima aparat za hlađenje vode 20 litara vode (gratis).
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Nada
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A6+2, Srpanj 2023
Velik i prostran apartman, divni domaćini

Prostran, velik apartman s tri kupaonice, puno mjesta, puno ormara u svim prostorijama, klimom, velikom terasom, opremljenom kuhinjom. Nekoliko minuta lagane šetnje do plaže, centra, crkve, dućana. Domaćini posebno ljubazni i jako gostoljubivi, imaju fino domaće vino i likere. Bilo nam je jako lijepo i ako ćemo ponovno dolaziti na Pelješac, vraćamo se u apartmane Nada.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Warszawa, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A6+2, Lipanj 2023
Lipanj boravak

Apartman vrlo udoban, čist i prostran s puno prostora za odlaganje. Kuhinja je opremljena svime što je potrebno. Prednost su i 3 kupaonice, uključujući jednu s perilicom rublja. Velika natkrivena terasa savršena je za doručak i večernju degustaciju domaćeg vina. Simpatičan vlasnik koji je uvijek bio od pomoći. Toplo preporučujem ovaj smještaj!

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Ozalj, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A6+2, Srpanj 2022
Apartman 6+2

Savršeno mjesto za boravak s obitelji, apartman veoma komforan s prekrasnim pogledom na Korčulu, higijena na nivou,a domaćin ugodan i pristupačan, a tek vino... P.S. morate kušati

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Nada Tolj Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

zovem se Nada i ja sam vaša domaćica i vlasnica apartmna. živim sa svojom obitelji u prizemlju kuće u kojoj se nalaze apartmani. ako vam bilo što zatreba ja sam tu da vam pomognem!pjevam u dalmatinskoj klapi tako da će neki imati priliku da to vide i poslušaju, ako u tom periodu budu u Orebiću! želim vam ugodan boravak u mojim apartmanima!!!

Oglas Apartmani Nada je pregledan 58358 puta od 09.07.2014.