Apartmani Ana MarijaOrebić - Dubrovnik i okolica

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Orebić i regiji Dubrovnik i okolica!
Opis objekta

Udobni i dobro opremljeni apartmani smješteni u obiteljskoj kući drugi red do mora. Od najbliže plaže vas dijeli tek pola minute hoda, a od glavne i najljepše plaže u Orebiću (dijelom pješćane) ima manje od 100 m. Kuća se nalazi poviše šetnice i smještena je na mirnom mjestu. Ipak, sve što vam treba (tržnica sa domaćim voćem i povrćem, trgovina, suvenirnica, restoran, banka, cafe bar, ljekarna, pekarnica, nogometno igralište...) nalazi se unutar 10 min hoda. Ljubazni domaćini, mirno okruženje, udobni apartmani i izvrsna lokacija objekta garancija su za Vaš ugodan odmor. Veselimo se Vašem dolasku!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Ukoliko želite rezervirati jedan od naših apartmana potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 30 % ukupne cijene smještaja na naš žiro račun.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Centar: 600 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 900 m
  • Ljekarna: 600 m
  • Banka: 900 m
  • Pošta: 900 m
  • Benzinska crpka: 800 m
  • Autobusni kolodvor: 900 m
  • Željeznički kolodvor: 225 km
  • Zračna luka: 125 km
  • Marina: 900 m
  • Sportske aktivnosti: 50 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Osim najma apartmana naša obitelj nudi i besplatnu degustaciju te mogućnost kupnje domaćeg kvalitetnog i vrhunskog vina (Postup, Plavac mali, Rukatac - bijelo i Rose) te rakije i likera napravljenih na tradicionalan način. Također možete uživati i u posjetu našem izletištu na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu udaljenom tek 15-ak min vožnje autom. Tamo možete pogledati našu 400 g staru obiteljsku kuću, podrum i vinograde te uživati u jelima u kojima koristimo voće, povrće, ulje i jaja iz vlastitog ekološkog uzgoja koja su pripremljena na tradicionalan način.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Ana Marija
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Ana Marija, Kolovoz 2017
Odlično!

Jako uredan i čist apartman. Kuhinja je opremljena svime što je potrebno. Krasna terasa s pogledom na more. Smještaj se nalazi svega par minuta od plaže Trstenica. U neposrednoj blizini su pekarnica i manja trgovina. Gospođa Marica na dolasku nas je počastila odličnim vinom koje proizvodi obitelj Tomašević. Posjetili smo i njihovo imanje u unutrašnjosti Pelješca gdje smo uživali u prekrasno pripremljenoj domaćoj hrani. Svakako preporučujem! Hvala i veliki pozdrav Silviji i ostatku obitelji!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Rzeszów, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Ana Marija, Kolovoz 2017
Uspješni odmor!

Wiitam! Razdoblje 5-19 kolovoza 2017. boravio / dvije obitelji - četiri odrasle osobe i dvoje djece plus shitzu psa - Roksi / u apartmanu br 3 na Mrs. Maritsa Tamasevic. Veliki smještaj i domaćica! Gospođa Marica vrlo toplo, suosjećajan. U svemu smo mogli računati na njezinu pomoć. Velika mjesto - u neposrednoj blizini svugdje - do plaže, trgovina, restoran / isključivanje glavna ulica, u kojoj postoji stalni pokret /. Opis smještaja objavljene na web stranici je u skladu s onim što smo našli na licu mjesta - velika terasa, balkon - miran, mirno. S jedne strane, veliki pogled na planine, as druge more. Smještaj čist, potpuno opremljena kuhinja. Tijekom svog boravka bili smo i gosti na njegovu sinu v Maritsa -. Joszko i njegova supruga Sylviii / srdačno ih pozdravi !!! / U atmosferskog restoranu u vinogradu pokraj Orebića, gdje smo imali prekrasan srdačna večera, degustacija lokalnih pića i veliki sok od kadulje, mi ne pije ništa kao što je to, otkriće !!! Sve u svemu - odličan smještaj i domaćini, preporuča, svakako će se vratiti! Uživali smo u odmoru u Maritsa gospođe Tomašević!

Preporučujem za : Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Banjaluka, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Ana Marija, Srpanj 2016
Sve preporuke!

Najiskrenije preporučujemo odmor u apartmanima porodice Tomašević. Domaćini su izuzetno ljubazni i uslužni, atmosfera je više nego dobra, smještaj veoma udoban, balkon u predivnoj hladovini limuna i mandarina..... Na nekoliko minuta vožnje je njihovo imanje gdje možete da odete na večeru i uživate u čarobnom ambijentu i opuštenoj atmosferi, kao i da probate njihove proizvode kao što su vino, rakija, likeri, džemovi... Otiđite i sami se uvjerite i odmor će vam biti odmor, u pravom smislu te riječi!!!

Preporučujem za :
Odgovor domaćina
Hvala Tamara!

Draga Tamara, hvala na lijepom komentaru. I mi smo uživali u vašem društvu. Drago mi je da vam se svidjelo kod nas i veselimo se ponovnom dolasku. Puno pozdrava vama i obitelji!

Marica i Silvija Tomašević Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Kao dugogodišnje djelatnice u turizmu znamo da je gost na prvom mjestu. Slobodno nam se obratite sa svojim zahtjevima, kritikama i pohvalama. Cijela naša obitelj se bavi turizmom, bilo da iznajmljuje apartmane, bavi se vinarstvom i vinogradarstvom ili ugošćuje turiste u malom i intimnom restoranu u nezaboravnom ambijentu.

Oglas Apartmani Ana Marija je pregledan 25537 puta od 26.11.2015.