Apartmani EkoVis - Otoci

cijena od € 45 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Na istočnoj strani uvale Sv.Juraj (vala Vis) tik do poluotokaČeška vila i prekrasnog šljunčanog kupališta Grandovac smješteni su apartmani Eko. Moderan objekat sa atraktivnim pogledom na višku uvalu. Od ponude koju pruža ovaj smještaj potrebno je posebno istaknuti:vlastiti privatni parking,moguč privez brodice,grill sa krušnom peći, bazen (morska voda) jedini na otoku. Domaćin sa suprugom i malim psićem živi u kući. Zimi obrađuje vinograd,maslinik i lovi ribe.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Model plaćanja: po dogovoru Rezervacija: akontacija 20% od ukupne cijene Vrijeme dolaska: dogovorno Vrijeme odlaska: 10.00h
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 600 m
  • Restoran: 600 m
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 2 km
  • Marina: 500 m
  • Sportske aktivnosti: 3 km
Dodatni sadržaji
Uz dobrodošlicu, moguče je realizirati mnoge vaše želje:ići na izlete (kopnom i morem), iznajmiti brodicu,biti poljoprivrednik,ribar,uživati i napuniti baterije na ovom našem otoku.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Eko
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Mengeš, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2022
Pohvala

Svi članovi obitelji dolaze već osam godina jer smo izuzetno zadovoljni ljubaznim domaćinima, lokacijom, sadržajem, čistoćom, funkcionalnošću sve opreme, gostoprimstvom, okruženjem, aktivnostima poput pecanja na trsu, izleta morem i na kopnu, posebno prvoklasna priprema hrane i vlastita vrhunska vina! Čestitam i hvala, Branko, Nika, Tomaž, Mojca + Rok, Lin, Tija

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Turiste bez auta,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
SESVETE, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Rujan 2021
Dolazimo opet

Vratili smo se prije tjedan dana s Visa. Osmu godinu smo kod Bebe i Vojka. Boravili smo u svim njihovim apartmanima, svaki je na svoj način interesantan. Lokacija kuće je izvanredna, pogled na cijelu višku valu, forticu, svjetionik....u blizini (10 min) je jedna od najljepših plaža Grandovac, a kupamo se često i ispred kuće na molu.. za one skroz lijene ima i bazen s protočnom morskom vodom. Ima Vojko i profi gradele gdje nam pomaže pri spremanju specijaliteta od ribe, vinograd gdje mi njemu pomažemo pri branju divnog grožđa. Jedva čekamo da se vratimo tamo.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Romantičare, Razgledavanje,
Beograd, Srbija
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Srpanj 2018
Veliki smještaj

Vrlo smo sretni što smo posjetili Vis i da smo ovdje smješteni. Mjesto je izvrsno, u najljepšem dijelu uvale, u neposrednoj blizini mora i najljepše plaže u Visu, a dovoljno blizu centra grada. Smještaj je dobro opremljen i održavan, s prekrasnim pogledom, a domaćini Vojko i Beba vrlo su dobrodošli i spremni da vaš boravak budu ugodni, a također će vam pomoći da otkrijete ljepotu otoka. Vrlo smo zahvalni zbog svoje ljubaznosti i napora. Preporučujem ovaj smještaj!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Vjekoslav Karuza Oglašivač od 2013
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Eko je pregledan 84654 puta od 13.02.2014.