Apartmani NakićStobreč - Split i okolica

cijena od € 100 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Stobreč i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Apartmani se nalazu udaljeni od Splita 7 km 10 minuta vožnje, centra Stobreča 1 km, najbližeg doktora 400 m. U blizini objekta na udaljenosti 3-4 kilometra nalaze se 2 trgovačka centra. Udaljenost od mora 5 minuta hoda, od centra mjesta 10 minuta hoda. U blizini 30 m besplatno igralište nogomet-košarka. U samom mjestu velika šetnica sa mogućnošću šetanja-kupanja po pješčanoj plazi unutar uvale. Vanjski dio kuće, parking osiguran video nadzornim sustavom. Svaki apartman ima svoju kuhinju, wc, glačalo, fen za kocu, aparat za kavu, mikrovalnu, kuhalo za vodu, pametni tv uređaj, klimu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje ide preko deviznoga računa ili po dolasku gosta u objekt Vrijeme dolaska 14:00 Vrijeme odlaska 11:00 h. Akontacija iznosi cijenu jednog noćenja Boravišna pristojba uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 70 m
  • Doktor: 400 m
  • Ljekarna: 1 km
  • Banka: 7 km
  • Pošta: 1.5 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 7 km
  • Željeznički kolodvor: 7 km
  • Zračna luka: 24 km
  • Marina: 2 km
  • Sportske aktivnosti: 1.1 km
  • Disco klub: 2 km
  • Casino: 1 km
  • Nacionalni park: 80 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Nakić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Kyiv, Ukrajina
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Rujan 2019
Divno vrijeme na prekrasnom mjestu!

Uživali smo u izvrsnom smještaju u Apartmanu Nakić i izabrat ćemo ga kad god se vratimo u Hrvatsku. Naši domaćini nadmašili su naša očekivanja na sve moguće načine - bili su nevjerojatno topli, promišljeni i korisni uz sve što smo trebali i izvan nje. Stan se nalazi u potpuno novoj kući sa svom potrebnom modernom opremom (uključujući roštilj izvan kuće, koristili smo ga nekoliko puta za kuhanje ribe. Bilo je ukusno!), Ukusnog dizajna i lijepog malog vrta u dvorištu. Nalazi se na mirnom, mirnom mjestu samo 5 minuta hoda od plaže. U blizini se nalazi i sjajna pizzeria Margharita (piza Domaca je jednostavno najbolja pizza koju smo ikad probali). Ne možete naći bolje mjesto za boravak s djecom. Definitivno bih ovo mjesto preporučio svima koji se žele odmoriti od buke i žuri gradova.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Houten, Nizozemska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Nakić, Lipanj 2019
Vrlo lijep stan za lijepu cijenu!

Upravo smo se vratili s kratkog putovanja u Hrvatsku. Budući da putujemo s 2 male djece (1 od gotovo 3 godine i 1 od 10 mjeseci) bilo je prilično teško pronaći odgovarajući stan u blizini plaže. Na kraju smo ovdje pronašli stan. Bili smo primljeni vrlo prijateljski, iako je bilo već 22 sata uvečer. Apartman je vrlo prostran i jako dobar. 2 prostrane spavaće sobe s bračnim krevetom i kaučem na rasklapanje u dnevnom boravku. Apartman s dobrim klima uređajem i vrlo dobrim zavjesama za zamračivanje. Velika kuhinja s pločom za kuhanje, velikim zamrzivačem i velikim hladnjakom te mikrovalnom pećnicom. Lijepa kupaonica s tušem s dobrom toplom vodom i dovoljnim pritiskom! Imali smo unajmljeni automobil, ali stan je zaista na pješačkoj udaljenosti od plaže. Dobra pizzeria udaljena je 150 metara od apartmana, također u središtu Stobreča s mnogo lijepih restorana. Velika prednost za nas je bila što nam je vlasnik imao krevet za kampiranje i visoku stolicu jer to nismo mogli uzeti u avion. Vidjeli smo i manji apartman koji je bio vrlo čist i odličan za malu obitelj (1 spavaća soba i kauč na razvlačenje u dnevnoj sobi). Ako ikad opet odemo u Hrvatsku, sigurno ćemo se vratiti u nakičku obitelj!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Komentar preveden sa nizozemski - Prikaži original
Odgovor domaćina
ANTONIA NAKIC

hvala na lijepim rijeci za vas imam samo rijeci hvale jako dobri i kulturni gosti jako ugodno ste me iznenadili kad sam usla i vidjela apartman potpuno sreden hvala jos jednom uvijek ste dobrodosli

Cernik, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Nakić, Srpanj 2018
Preporuka za ljetovanje

Prvi put smo ljetovali u Stobreču kod obitelji Nakić. Apartman je novouređen, vrlo uredan te opremljen potrepštinama i uređajima od sušila za kosu do perilice rublja. Domaćica je vrlo pristupačna i otvorena te se trudi oko svojih gostiju. Apartman je nadomak plaže pa se ne mora dugo pješačiti, pogotovo ako imate malu djecu. Preporučili bismo apartmane Nakić zbog ljubaznosti i truda domaćice i cijele obitelji, lijepog apartmana i uređene plaže kao i zbog mirnog mjesta koje savršeno odgovara obiteljima s djecom.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Odgovor domaćina
Antonia Nakic

Hvala vam puno na divnom komentaru i vi ste bili divni gosti.. Uvijek ste dobrodošli.. VELIKI POZDRAV...

Prikaži sve komentare
Antonia Nakić Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Mlada ambiciozna, komunikativna uvijek spremna za pomoć i uslugu svim svojim gostima.

Oglas Apartmani Nakić je pregledan 27181 puta od 26.05.2017.