Apartmani GrbaKaštela - Split i okolica

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Kaštela i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Novouređeni apartman koji se nalazi u mirnom i tihom susjedstvu, udaljen od gradske buke i automobila je idealan za obiteljski odmor i opuštanje. Apartman nudi sve što je potrebno za bezbrižan odmor sa obitelji. uz kuhinju, kupatilo, tv, dvd, wi-fi, grill...ovaj apartman sadrži dva balkona koja pružaju predivan pogled na kaštelanski zaljev i idealni su za uživanje i odmor tokom toplih ljetnih večeri. Za još ljepši provod ljetnih večeri u raskošnom dvorištu se nalazi sjedeća garnitura i grill gdje će vam uz obiteljsko okruženje odmor ostati još upečatljiviji. Uz sve raskošnosti apartmana uživat ćete u povijesnim jezgrama gradova: Kaštela, UNESCO-vog grada Trogira(6km) i Dioklecijanovog grada Splita(16km). Ukoliko želite posjetiti predivne hrvatske otoke na raspolaganje vam je hidroavionska luka udaljena svega 2km od apartmana sa kojom ćete u svega par minuta biti na najljepšim hrvatskim otocima Brač, Hvar, Lastovo...Želimo vam predivan i ugodan odmor.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
akontacija 20% dok se ostatak plaćanja vrši pri samom dolasku u apartman. Idealan dolazak je od 13:00, dok je odjava i idealno vrijeme odlaska do 12:00. Rezervacije se mogu vršiti i preko broja 0915803874
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
Dodatni sadržaji
piće dobrodošlice uključeno u cijenu, mogućnost naruđbe tradicionalnih jela ovog područja
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Grba
Josip Grbesic Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski,
Više o domaćinu

kontakt broj

Oglas Apartmani Grba je pregledan 4249 puta od 09.03.2016.