Apartman Beach Break Kaštela - Split i okolica

cijena od € 30 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Kaštela i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Beach Break Apartman je prava oaza mira i tišine s prekrasnim pogledom na more sa sunčanog balkona. Izvrsnost lokacije opravdava obližnja plaža koja je samo nekoliko minuta hoda od apartmana, blizina super marketa, restorana te zračne luke Split koja je samo nekoliko minuta vožnje udaljena od apartmana. Idealan je za obitelj s djecom ili za parove. Idealan je za obitelj s djecom ili za parove. Može smjestiti 2 osobe u jednoj spavaćoj sobi i još dvije osobe na kauču na razvlačenje u dnevnoj sobi. Spavaća soba ima vlastiti balkon s sjedećim garniturama i pogledom na more. Apartman ima i još jedan balkon do kojeg možete doći iz dnevnog boravka. Tamo možete uživati ​​u prekrasnom pogledu na more, miru i tišini. Još neke značajke poput kuhinje i kupaonice opremljene su za vaš duži ili kraći boravak u apartmanu. U dnevnoj sobi naći ćete prostor za sjedenje, kauč na razvlačenje, TV, klima uređaj i Wi-Fi.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom rezervacije potrebno je izvršiti uplatu akontacije koja iznosi 20% - 30% ovisno o cijeni smještaja i dogovoru sa domaćinom. Akontaciju je potrebno uplatiti u roku od 48 h, nakon čega će te dobiti potvrdu o rezervaciji te sve daljnje upute i informacije o smještaju. Ostatak iznosa plaćate u gotovini na dan dolaska u apartman. Također, prilikom dolaska u apartman gost plaća polog za slučaj štete u iznosu od 50 € (u gotovini). U slučaju da se ne utvrdi postojanje štete, vlasnik je dužan gostu vratiti iznos pologa na dan odjave. Check in: 14:00 h Check out: 10:00 h
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Gost može besplatno otkazati do 30 dana prije dolaska. U tom slučaju, biti će izvršen cjelokupni povrat akontacije na račun gosta. U slučaju da se radi o povratu akontacije na inozemni račun, iznos povrata akontacije biti će umanjen za iznos troškova uplate na inozemni račun, u ovom slučaju, povrata akontacije gostu (iznos troškova uplate novca na inozemni račun ovisi o politici Privredne banke Zagreb d.d. gdje vlasnik smještaja ima otvoren bankovni račun). U slučaju otkazivanja unutar 30 dana prije dolaska, zadržati će se cjelokupni iznos uplaćene akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 1 km
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 1 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 1 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Zračna luka: 2 km
  • Marina: 22 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Okolina apartmana je mirna i tiha. Svi sadržaji su vrlo blizu apartmana poput plaže, supermarketa, tržnice sa svježom ribom, povrćem i voćem, restorana, aerodroma, benzinske pumpe, ljekarne, ambulante itd. Tijekom boravka gosti mogu koristiti besplatno parkiralište ispred apartmana, Wi-Fi i klima uređaj. Domačin će Vam biti na raspologanju ukoliko Vam bilo što zatreba. U mogućnosti ste zatražiti od domaćina da Vam organizira izlete, transfere, najam vozila ili bilo kakve druge aktivnosti ili potrebe tokom Vašeg boravka.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Beach Break
Ana Duvnjak Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Beach Break je pregledan 12557 puta od 12.02.2020.