Apartman PeriskaKaštela - Split i okolica

cijena od € 135 na noć
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Ovaj kompletno novi apartman je lociran u centru Kastel Gomilice i potpuno je opremljen za Vaš ugodan boravak. Na svega par minuta udaljenosti nalazi se Marina Kaštela, autobusna stanica(udaljena 100 metara) s direktnom linijom za Split, za aerodrom, kao i linija za Trogir. Također, na udaljenosti od svega 400m se nalazi i željeznička stanica s linijom koja vas vodi direktno u centar Splita (Gradska Luka i Autobusni kolodvor)što je odlično za posjet okolnim otocima. Na par minuta hoda od apartmana se nalazi šljunčana plaža s barovima i dodatnim sadržajima (trampulin, ljuljačke, itd. ) Naš gost ima privatni ulaz na vlastiti parking, tako imate kompletnu privatnost i sigurnost. Apartman se sastoji od velikog dnevnog boravka povezan sa kuhinjom i blagavaonom (35 m2). Ima 3 spavaće sobe (dvije su s bračnim krevetima-1, 6x2, 0m), dok jedna soba ima uz veliki bračni krevet (1, 8x2, 0m) i jedan obični krevet (0, 9x2, 0m). U sastavu apartman su i 2 kompletna wc s tušem. Apartman je na drugom katu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije, potrebno je uplatiti na bankovni račun iznos 30% akontacije. Check in je od 15h, a check out je u 10h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 70 m
  • Restoran: 60 m
  • Doktor: 500 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Banka: 1.2 km
  • Pošta: 70 m
  • Željeznički kolodvor: 400 m
  • Zračna luka: 8 km
  • Marina: 100 m
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 2 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Kaštela imaju dugu obalu bez velikog nagiba cesta ( više od 12 km), po kojoj je ugodno šetati, trčati, voziti bicikle i sl. , te je koriste mnogi sportaši. U cijenu našeg apartmana ulaze i besplatne bicikle, tako možete na ugodan i lagan način proučiti okolicu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Periska
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Świątniki Górne, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A7, Lipanj 2023
lipnja 2023

Velik i lijep stan. Sve izgleda kao novo. Gostima su na raspolaganju bicikli, SUP daska i roštilj. Plaža, trgovine, autobusna stanica max 200m. Vlasnici su super uslužni, ali ne i naporni, a Goran je roštilj majstor.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Bydgoszcz, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A7, Kolovoz 2022
cool

Sve kako je opisano i na slikama. Veliki parking, poseban ulaz. Apartman je čist, sve je kao novo. Vrlo uredan i potpuno opremljen. Posteljina, ručnici, sušilo za kosu, daska za glačanje, glačalo, perilica rublja. Pogled sa balkona na more i Split. Poljska TV. Do mora cca 200 metara, blizina restorana, bankomata, stajališta). Dostupni su bicikli, daska za plivanje, roštilj i trampolin. Plaža je čista, sa sitnim šljunkom, nekoliko barova, tuševa. Vlasnik je vrlo draga i uslužna osoba. Posjetio je bas nekoliko puta s delicijama. Dočekali su nas s čašom vina. Preporučam ovaj apartman!

Preporučujem za :
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Zahvala

Pozdrav Dorota, Zahvaljujem na lijepoj recenziji. Bilo je uistinu zadovoljstvo što smo Vas mogli ugostiti i upoznati... Srdačan pozdrav, Goran

Vysoká pri Morave, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A7, Siječanj 1970
Odličan odmor

Najbolji apartman koji smo ikada imali. Baš onako kako je opisano u ponudi, super opremljeno, ništa nam nije falilo. Poseban ulaz, velika terasa, roštilj, daska za veslanje, bicikli... Domaćin gospodin Goran i njegova supruga su vrlo susretljivi, uslužni ljudi. Plaža 5 minuta od mora, čisto more, malo ljudi. Mnogo trgovina i restorana u blizini. Izuzetno veliko zadovoljstvo. Zahvaljujemo ti se.

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Odgovor domaćina
Zahvala

Dragi Jan, Bilo nam je zadovoljstvo upoznati Vas i ugostiti. Drago nam je da ste prepoznali naš trud i uloženo kako biste bili što zadovoljniji. Želimo Vam svako dobro...Goran

Prikaži sve komentare
Goran Kunjašić Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Obiteljski čovjek, volim putovanja i upoznavanje novih ljudi...

Oglas Apartman Periska je pregledan 23975 puta od 05.08.2019.