Apartmani BebaKarlobag - Kvarner i gorje

cijena od € 25 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Karlobag i regiji Kvarner i gorje!
Opis objekta

Moderno i kompletno opremljeni apartmani, s prekrasnim pogledom na more i otok Pag. Mirno mjesto, poželjno za obiteljski odmor, a za one željne provoda, udaljenost s trajektom do otoka Paga 20 minuta. Udaljenost apartmana do mjesta Karlobag je 5 kilometara, u dvorištu apartmana prekrasan vrt s grillom. Sva tri apartmana imaju velike i prostrane terse sa stolom i stolicama te natkrivene tendama koje štite od sunca u vrućim danima. U dvorištu se nalaze 2 vanjska tuša, koja su pogodna za vanjsko tuširanja nakon dolaska s plaže. Iza kuće parking za 2 automobila, a ispred kuće za 1 automobil. Apartmani okruženi zelenilom i biljkama koje daju Primorski ugođaj. Svaki apartman ima poseban ulaz i međusobno su odvojeni. Domacini su uvijek prisutni i na usluzi svojim gostima.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom dolaska gost plaća u gotovini, akontacija-20% od ukupne cijene boravka. Vrijeme dolaska:14-18 h Vrijeme odlaska:08-10 h
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 5 km
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 5 km
  • Ljekarna: 5 km
  • Banka: 5 km
  • Pošta: 5 km
  • Benzinska crpka: 5 km
  • Autobusni kolodvor: 5 km
  • Zračna luka: 90 km
  • Marina: 5 km
  • Nacionalni park: 20 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice je uključeno u cijenu, a to je domaća šljivovica iz vlastite proizvodnje. U ponudi imamo iznajmljivanje tradicionalne primorske barke, s vozačem. Klima se dodatno plaća, 5 eura po danu!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Beba
Komentari
Vrlo dobro 4/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Lipanj 2020
Izvrsno

Apartman izvrsno uređen, pogled s terase na more savršen, plaža odmah ispod kuće, uredno i čisto.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Zagreb, Hrvatska
Dobro (3/5) Boravio u Studio+1, Svibanj 2020
Lijepo ali bi moglo biti čišće

Bili smo 4 dana krajem 5. mjeseca, čak nas je i vrijeme poslužilo, ali je vjetar prilično puhao. Preporučili bi doći u sezoni, malo kasnije, krajem 6. mjeseca dok još uvijek nema toliko ljudi, a ipak je toplije. Plaža je udaljena minutu hoda i prekrasna je. Čak smo se i kupali, more je bilo oko 17 C. U blizini je Karlobag, 5 minuta autom, jeli smo u Pizzeriji OK Karlobag i hrana je jako fina, obilne porcije, a cijene sasvim prihvatljive. Malo dalje, 25 minuta autom je Uvala Zavratnica, savršeno mjesto za jednodnevni izlet, ulaz je 20 ili 30 kuna, ali vrijedi svake kune. Predivno mjesto, mirno, zaklonjeno. Vjerojatno ćemo doći opet, ali u neki drugi smještaj. Smještaj je sasvim dovoljan za 2 osobe, mada TV nije radio i internet je upaljen tek sljedeći dan. S obzirom na to da smo vjerojatno bili prvi gosti, nije bilo baš skroz čisto, u kutevima se vidjela paučina i određeno posuđe je imalo mrlje na sebi. Također se osjetila kanalizacija, ali to valjda zbog vjetra što ne bismo ni primijetili da smo cijeli dan bili na plaži da je bilo malo toplije. Stoga ocjena 3/5.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Milana Uzelac Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Ruski,
Više o domaćinu

Vrlo gostoljubljiva osoba, uvijek spremna pomoći svojim gostima, srdačan docek sa pićem dobrodošlice!

Oglas Apartmani Beba je pregledan 15579 puta od 10.09.2018.