Apartmani TamarisRogoznica - Šibenik i okolica

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Rogoznica i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Kompletno opremljeni komforni apartmani u mirnom i tihom dijelu Rogoznice, prvi red uz more. Objekt se nalazi 20 do 25 minuta laganog hoda do centra i marine Frapa. Plaža ispred objekta je uređena, popločana benkovačkim pločama, s hladovinom tamarisa. Šljunčana plaža udaljena je 30 metara.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Ulazak u apartman je od 16 h nadalje, a izlazak do 10:00 h ujutro. Akontacija za rezervaciju iznosi 40% ukupne cijene smještaja. Plaćanje smještaja je prilikom ulaska u apartman (puna cijena umanjena za uplaćeni iznos akontacije). Kod otkazivanja rezervacije, od pune cijene smještaja zadržavamo: - 30 dana prije početka termina 10%. - između 21 i 30 dana 20%. - 21 dan prije početka termina 40%. - 14 dana prije početka termina 70%. - 7 dana prije početka termina plaća se cijeli iznos smještaja. Napomena; Smještaj se može ustupiti drugome. U tom slučaju isplaćena akontacija prelazi na drugoga korisnika, jedino se mijenja cijena ako bude više osoba u apartmanu od prethodno rezerviranih (ako ima mogućnost pomoćnog ležaja).
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 1.1 km
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 30 m
  • Doktor: 900 m
  • Ljekarna: 900 m
  • Banka: 900 m
  • Pošta: 1.1 km
  • Benzinska crpka: 5 km
  • Autobusni kolodvor: 1.2 km
  • Željeznički kolodvor: 55 km
  • Zračna luka: 24 km
  • Marina: 1 km
  • Sportske aktivnosti: 70 m
  • Disco klub: 1 km
  • Casino: 1 km
  • Nacionalni park: 35 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Grill u vrtu i vanjski tuš 7 metara od plaže, domaće smokve iz vrta. Preko Tamarisa može se doći do najkvalitetnijeg domaćega maslinova ulja, vina, rakije, krstarenja, najma bicikala i skutera....
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Tamaris
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Osijek, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2020
Prekrasno ljetovanje

Odličan smještaj odmah uz more u mirnom dijelu Rogoznice. Plaža ima prirodnog hlada, ulaz u more je odmah ispred apartmana, a postoji i kameni bazenčić u kojima su se djeca igrala satima. Apartman u kojem smo bili je imao sve što smo trebali, a najviše nas se dojmio balkon na kojem smo mogli boraviti cijeli dan,jer uvijek ima hlada. Pogled je prekrasan na otoke i svjetionik Mulo. Centar mjesta je udaljen 20 minuta hoda, a pokraj apartmana je konoba s dobrom ponudom pića i jela. Gazdarica za svaku pohvalu, uvijek na raspolaganju i spremna pomoći. Ovo ljetovanje će nam ostati u lijepom sjećanju. Hvala na svemu!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Cerknica, Slovenija
Ne zadovoljava (1/5) Boravio u Apartmani Tamaris, Lipanj 2019
Nezaboravan odmor

Stvarno nezaboravan odmor. Apartmani su renovirani, gdje bi imali najljepše mjesto pod smokvom, bilo je drva i paleta. Na ulazu u apartman, posuđe, mikser. Budući da nam nisu rekli da obnavljaju stan, nismo uzeli stan, htjeli smo vratiti novac, umjesto toga dobili smo prijetnju da ćemo morati platiti punu cijenu, au slučaju negativnog oglasa, Sud.

Preporučujem za : Turiste bez auta,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Odgovor na negativan komentar

Gosti su došli u apartman 8. lipnja, u vrijeme dok su u cijeloj Dalmaciji u punom jeku radovi i priprema za sezonu. Apartman je bio čist i besprijekoran. Istina, u vrtu su bile određene palete i nedorađeni detalji, što smo svakako taj dan kanili srediti. Na primjedbu gostiju, sve je uklonjeno i pospremljeno u najkraćemu mogućem roku, u manje od sat vremena, čak smo gostima prijateljski pronašli i zamjenski smještaj ako bi ipak htjeli otići. Iako je na našoj stranici na Apartmaniji jasno navedeno u kojim slučajevima gost ostvaruje pravo na povrat akontacije, a u kojima treba platiti punu cijenu smještaja, gost se oglušio o pravila Kuće i inzistira na povratu akontacije, iako na to nema nikakva prava. Već sat vremena nakon što su gosti stigli i vrt je bio čist te besprijekoran, imamo i fotografije. Osim vlastite terase, gosti su dobili i svoj stol u vrtu ispod smokve, 10 metara od plaže. Gospođa koja je bila u apartmanu imala je histeričan napad, vrištala je, njezino živčano stanje nije baš prikladno za suživot u ugostiteljskom objektu. U kratkom vremenu dok su bili u apartmanu koristili su kuhinju i kupaonicu. Bila je zadovoljna apartmanom, koji je identičan kao na slikama. Smetali su joj samo detalji u vrtu. Sukladno pravilniku Kuće, mi imamo pravo na punu cijenu smještaja. Svi su naši apartmani uredno prijavljeni, gošća je nama nanijela štetu, a ne mi njoj. Apartments Tamaris nalaze se prvi red uz more i imali smo dosta upita za isti termin, no kako su nam gosti otkazali nakon što su stigli, nismo mogli naći zamjenu. Inače, predmetni apartman uopće nije bio renoviran u lipnju, nego drugi apartman na prvom katu.

Warszawa , Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Listopad 2018
Samo Rogoznica, Lozice!

Mi smo već 9 puta u Hrvatskoj, ali takvo dobro mjesto, u svakom pogledu, još nije bilo. Svi smo mi rekli jednim glasom (brak s troje djece) oduvijek smo bili na otocima (Rab, Pag, Brač, Hvar, Pelješac), ovaj put smo odabrali Rogoznice i to s pravom. Ovdje ćete naći sve ukratko - dalmatinsku klimu i ugođaj, toplo, čisto more, intimno mjesto (Lozica). More 20 m, vrt s lijepim cvjetovima, grožđe i smokva, (jutarnji espresso uz more, neprocjenjiv), Svježi kruh stiže svako jutro. Vjerojatno je jedino mjesto gdje možete ujutro dobiti ribu u dan i navečer, jesti škampi na plaži i kušati domaće vino. Domaćini zaslužuju zaseban komentator, Jednom smo ih vidjeli, ali bili smo pozvani kao stari prijatelji. Toplo, otvoreno, uvijek korisno u svemu. Tako 10 zvjezdica od nas bez mahanja.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Andrea Sagmeister Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Mađarski,
Oglas Apartmani Tamaris je pregledan 140111 puta od 05.05.2014.