Apartmani RosieRogoznica - Šibenik i okolica

cijena od € 35 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Rogoznica i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Apartmani su moderno uredjeni i nalaze se 200 metara od najpozeljnije plaze nazivom Lozica koja je smjestena na otvorenom moru. Na plazi se nalazi tus, toaleti kao i kafic i dosta mjesta za rucnike i lezaljke. Svaki apartman ima klimu, kuhinju, potpuno opremljenu kupaonicu i terasu. Veliki apartmani imaju tv, i perilicu sudja, jedan od njih ima i perilicu rublja a po zelji gostiju se roba moze oprati i kod domacina kuce. ispred kuce se nalazi parking za 3 automobila a u slucaju vise vozila, obitelj posjeduje veliko zemljiste udaljeno 50 metara od kuce gdje se moze parkirati. Centar je udaljen oko 1000m i pred vecer je jako ogodno za laganu setnju. Trgovine se nalaze takodjer u centru. Zracna luka je udaljena samo 25km i nalazi se u Trogiru, Split je udaljen oko 45 km a Sibenik 36km. Obitelj Bilic Vam zeli ugodan boravak i miran odmor!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vrijeme dolaska je pozeljno iza podne zbog gostiju koji taj dan odlaze, ali nije uvijet, akontacija iznosi 25% od ukupne cijene dogovorenog boravka i racuna se u Eurima.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 800 m
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 800 m
  • Banka: 1 km
  • Pošta: 1.3 km
  • Benzinska crpka: 5 km
  • Zračna luka: 25 km
  • Marina: 1 km
  • Sportske aktivnosti: 1 km
  • Disco klub: 1 km
  • Casino: 1 km
  • Nacionalni park: 45 km
Vrsta plaže
Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Nudimo uredne i besprijekorno ciste apartmane i gostoljubive domacine.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Rosie
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Kraków , Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Rosie, Rujan 2018
Preporučujem,

Vrlo lijep i prostran stan. Kuhinja je opremljena vrlo dobro, ima sve što vam treba (perilica suđa, pećnica, ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica, toster i veliki hladnjak), u apartmanu klima uređaj i WiFi. Terasa i roštilj na raspolaganju. Apartman je vrlo čist, što je zaista veliki plus. Do plaže 7 minuta i otkrivanje plaže, posebno za djecu, nalazi se igralište i praktički nula, jež. Domaćini su vrlo lijepo i korisno i zahvaljujemo vam na odličnom boravku Preporučujem ovaj stan svima.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Gdańsk, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Rosie, Kolovoz 2017
Senzacionalna stan!

U stanu smo proveli oko 2 tjedna odmora s djecom u kolovozu. Vrlo udoban, moderan i čist stan, opremljen sa svim potrebnim za ugodan odmor (potpuno opremljena kuhinja, pećnica, perilica posuđa, roštilj na balkonu). Mi smo bili u mogućnosti kuhati u stanu, ili kako to želja, jesti u gradu. Dovoljno prostora za pohranu, udobni kreveti, ima kupaonicu. Stan u hladu u poslijepodnevnim satima, tako da je ugodno sjediti na terasi. Najbliža plaža udaljena je nekoliko minuta, a drugi veći grad cca. 10-15 minuta rive, centra grada 20 minuta pješke. Savršeno za Šibenik, Primošten, Split, Trogir i izvan nje. Sam Rogoznica nas također oduševljen, miran grad s prekrasnom marinom, slano jezero i stari grad na otoku, mnogo pješačkih staza. Nadraživ i gostoljubivi domaćini! Vrlo briga za nas :-) Hvala vam za prekrasan obiteljski Bilić odmor u Rogoznici!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Knurów, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Rosie, Srpanj 2017
srpanj 2017

Ostanite od 22. srpnja 2017. Vrlo lijepo baza. Very good location. Blizina svega, a opet malo izvan utabana staza tako tiho zajamčena. Sam stan Stambena čiste i prostrane. Puno hrane je kuhanje na licu mjesta jer je kuhinja bila dobro opremljena, te je u pristojnom opremom. Osim toga, sasvim blizu Splita, Trogira i park Krka koje je potrebno posjetiti jer je to lijepo mjesto. Ja bih visoko preporučiti, jer u odnosu na druga mjesta za tu cijenu stvarno isplati. Pozdrav iz Poljske Grazyna ja Grzegorz

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Bojana Bilic Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Rosie je pregledan 42507 puta od 15.01.2016.