Vila BobanacRažanj (Rogoznica) - Šibenik i okolica

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Uživajte u novouređenoj kući za odmor sa grijanim bazenom i predivnim pogledom na more samo 73 metra od plaže. Kuća se sastoji od 3 jedinice sa ukupno 5 soba za spavanje, 3 kupatila,te 3 kuhinje. Privatni zatvoreni parking, klima, grill i internet su uračunati u cijenu. Mogućnost veza za brod. Dobrodošli

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za sve upite stojimo vam na raspolaganju 08-24 preko kontakt obrasca na ovoj stranici.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Ako granice budu zatvorene zbog korona virusa akontacija će se vratiti ili zadržati za neki drugi termin.
Udaljenost od objekta
  • More: 70 m
  • Plaža: 60 m
  • Centar: 900 m
  • Trgovina: 900 m
  • Restoran: 900 m
  • Doktor: 14 km
  • Ljekarna: 13 km
  • Banka: 13 km
  • Pošta: 13 km
  • Benzinska crpka: 19 km
  • Autobusni kolodvor: 900 m
  • Željeznički kolodvor: 50 km
  • Zračna luka: 20 km
  • Marina: 13 km
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Disco klub: 20 km
  • Casino: 14 km
  • Nacionalni park: 45 km
Vrsta plaže
Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Postoji mogućnost suhog veza za vaš brod kao i veza na moru. Nudimo i uslugu mijenjanja vašeg novca po povoljnom tečaju.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Vila Bobanac
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Eppelborn , Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A8+2, Listopad 2023
Odmor s prijateljima

...ljubazni i topli domaćini! ...fantastično lijep pogled! ...u ovoj kući smo već petnaesti put u 13 godina! ...omjer cijene i performansi vrhunski! ...uvijek nove stvari i daljnji razvoj u kući! …tende, kuhinjski nastavak, kreveti, namještaj i bazen!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Levice, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2015
Ljeto 2015

Ljeto 2015. - najbolje ljeto uz more ... predivan smještaj, sjajan dom, nekoliko metara do mora, mir, tišina, pogled na more ..... Svakako se želim jednom vratiti ovdje Svakako preporučujem ... ovdje smo bile tri obitelji i cijela je kuća bila samo naša.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Dobruška, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Vila Bobanac, Srpanj 2011
Lijepa 1-2 tjedna nakon četiri godine

Obiteljski apartmani Bobanacových prvi put posjetili smo s našim 12-bandi u 2011. On nas je ugodno domaćin i na moru. To je mjesto gdje nema gužve na plažama, u kojem živci magnetofon, koja ide distributerima brodare poziva na putovanja. Postoji tipičan češki opuštanje i udobnost. More je 80 metara od apartmana. Plaža je stjenovita sa zgrada izgrađena konkretne ploče gdje je ležao na prostirci, a možete uživati. More je vrlo čisto, plaža je pogodna za plivače, postoji postupni pristup na more. To se može naći u selu od 1 kilometra. Prvo smo odabrali mjesto koje udaljenosti od mora i stanova po cijeni. Teško je obala cijene su tako zgodan kao što je to ovdje u Ražnju. Od 2011 smo bili tamo svake godine krajem srpnja i kolovoza, a mi još uvijek ne žele napustiti ovo lijepo mjesto i tražiti još. Tko želi punih 14 dana samo uvaljati u more, ne bi mogli povući svoje pete. Svaki dan u jutarnjim satima radi pekari i ribare. Oni se zaustavi na ulazu u kuću. Cijene kruha i peciva i ribe su tek neznatno veći od nas. Tko ne želi samo kotrljati, mogu ići i vidjeti zalazak sunca - Postoje tri glavna staništa, gdje se može vidjeti - poluotok s kapelom oko 2 km, vojnu utvrdu na brdu oko 80 metara 1 kilometar daleko i brdo iznad sela oko pola milje daleko. Koga želite da bude bez brige, možete otići do obližnjih većih gradova Primošten, Trogir ili u većim gradovima Šibeniku, Splitu. Za Šibenik su poznate slapove Krke, koje se može doći u oko sat vremena vožnje. Ali ja bih preporučio posjet u ranim jutarnjim satima od 8:00-danas, kad nema gužve. Mi smo malo biciklista, imamo bicikle s njim, ali je teren oko nije baš pogodan za klasičnu Češkoj biciklizam. Tu je zapravo brdovitom terenu, koji procjenjuje suprotno, oni koji žele voziti okolo malo. Jedini put da bi se moglo smatrati biciklizam je obalna autocesta. To joj je u vožnji sigurno na biciklu, jer baza tranzit zaštićeni na unutarnjim autoceste i jer vozači automobila su obzirni i biciklisti su tu da izgledaju malo kao egzote. Ceste su lijepe, bez rupe. Apartmani su dobro opremljene kuhinje, kuhanje i blagovanje pribor, klima uređaj. Bobanacových obitelj je vrlo prijateljski, osjećamo se tamo stvarno s

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Romantičare,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Davor Bobanac Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Češki, Slovački, Slovenski, Ruski,
Više o domaćinu

Glazbenik, amaterski stand up komičar, pjesnik i rock kritičar...s ponosom reklamiram i predstavljam apartmane Bobanac te odgovaram na sve upite po hitnom postupku.

Oglas Vila Bobanac je pregledan 83494 puta od 30.12.2014.