Apartmani OrošnjakVinišće - Split i okolica

cijena od € 90 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Zbog korona virusa (COVID-19) trenutačno se provode dodatne sigurnosne i higijenske mjere. Kompletno opremljeni, klimatizirani apartmani s bazenom u mirnom dijelu Vinišća. Udaljeni manje od 5 minuta hoda do plaže i centra mjesta, restorana i kafića. Nudimo: vlastiti ograđeni parking, bazen, veliki vrt za druženje odraslih i djece, roštilj, tuš na otvorenom, Wi-Fi unutar kuće i u vrtu, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu najma. Vaši domaćini Vam mogu pomoći u pripremi ručka ili večere na roštilju (riba, hobotnica, škampi, lignje, školjke). Također Vam možemo organizirati izlete brodom do susjednih otoka i uvala.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši po dolasku, a akontacija od 20% se uplaćuje nakon rezervacije smještaja. NAPOMENA: Mali kućni ljubimci (do 5kg) su dozvoljeni uz najavu i dogovor prilikom rezervacije, a cijena za kućne ljubimce po danu boravka iznosi 5 eura. Idealno vrijeme za dolazak u Vaš apartman je nakon 15h poslijepodne, no moguće je i ranije uz prethodni dogovor. Idealno vrijeme za odlazak iz Vašeg apartmana na posljednji dan Vašeg boravka je do 10h ujutro, no može biti produženo u dogovoru s domaćinom.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Akontacija je nepovratna, služi kao garancija dolaska gosta u navedenom terminu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 5 km
  • Ljekarna: 5 km
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 12 km
  • Autobusni kolodvor: 15 km
  • Željeznički kolodvor: 40 km
  • Zračna luka: 25 km
  • Marina: 800 m
  • Nacionalni park: 35 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Domaćini će Vas dočekati s pićem dobrodošlice, te savjetima za što ugodniji boravak i uputiti Vas u najbolje restorane i najbliže dućane. Oni zainteresirani za agro turizam mogu sa domaćinima obići obližnje maslinike i vinograde te se uvjeriti u prirodan proces dobivanja maslinovog ulja, vina i rakije koje ujedno mogu kušati i kupiti. Vinišće se može pohvaliti označenim stazama za bicikliranje, stoga Vam, ako ste ljubitelj biciklizma savjetujemo da na ovaj odmor poneste svoj bicikl.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Orošnjak
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Żory, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A3+2, Srpanj 2022
Apartman 3+2

Dobro opremljen apartman sa svime što je potrebno za vaš boravak. Bazen je odličan, čisti se svaki dan i održavan. Lijepi i uslužni vlasnici. Mjesto Vinišće je mirno mjesto daleko od gužve ljudi. U blizini se nalazi nekoliko lijepih plaža, uključujući Marinu, plažu Stari Trogir

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Tymákov, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Orošnjak, Rujan 2018
Apartmani Orosnjak

Lijepo mirno mjesto, čisto, lijep i ugodan domaćin.

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Vinisce , Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Orošnjak, Kolovoz 2018
Lijep i čist stan.

Prekrasan apartman, vrlo dobro održavan od strane domaćina i opremljen sa svime što vam je potrebno.U ovoj kući se nalazi bazen koji se sustavno čiste od domaćina, savršeno mjesto za opuštanje i punjenje baterija, a na terasi možete sjesti i uživati ​​u prekrasnom pogledu na more. idealno za opuštanje i zaboravljanje svakodnevnog života, puno sam ovdje, a ja ću se vratiti ovdje godinu dana i preporučujem svim tražiteljima čist apartman s bazenom i odmor u mirnom predjelu, a na raspolaganju vam je roštilj na kojem možete roštiljati domaćini ovog apartmana su vrlo gostoljubivi , s dobrim srcem, ljubaznim i brižljivim za čistoću ovog objekta, ostavljaju vrijeme za goste koji putuju privatnim čamcima, preporučit ću ovaj stan iskrenom savjesti i znam da će svatko biti zadovoljan iste kuke nakon što prođe blagdan.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Petra Grcic Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Orošnjak je pregledan 38311 puta od 09.06.2015.