Apartmani NadaRab - Otoci

cijena od € 55 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Nada obitelji Peran smješteni su u Banjolu ( Petrac) na otoku Rabu. Objekt je udaljen 20 metara od plješčane plaže sa privatnom terasom za sunčanje i ležaljkama u čijem je sklopu i ostava za odlaganje stvari i rekvizita kupača, kao i zajednički roštilj sa udobnom terasom kojem našim gostima pruža mogućnost druženja i uživanja. U sklopu plaže nalazi se jedan kafić i 200 metara dalje i Beach bar. Plaža Petrac pruža osobito doživljaj kupanja i sunčanja s pogledom na susjedne otoke s jedne strane i na stari grad s druge strane. Na 500 metara od našeg objekta se nalazi i specializirana plaža za pse sa svim popratnim sadržajima za vaše ljubimce. Apartmani Nada nalaze se tik uz šetnicu kojom se za 20-tak minuta šetnje uz more stiže do starog grada. Na udaljenost od 300 metara nalazi se autokamp s malim šoping centrom. Restorani su također u neposrednoj blizini.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje i napomene: Po uspješno dogovorenoj rezervaciji, plaća se akontacija po dogovoru, a ostatak iznosa po dolasku. Kućni ljubimci naplaćuje se dnevno 10 €. Pušenje nije dozvoljeno u apartmanu, ali na terasi se može pušiti. Ako se ošteti inventar, gost je dužan prijaviti oštećenje i podmiriti štetu. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Za otkazivanje rezervacije 40 i više dana ranije - 100% Za otkazivanje rezervacije unutar 40 do 20 dana - 50% Za otkazivanje rezervacije unutar 20 dana - nema povrata akontacije
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 80 m
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 2 km
  • Marina: 2 km
  • Sportske aktivnosti: 2 km
  • Disco klub: 2 km
  • Casino: 2 km
Vrsta plaže
Pješčana, Betonska,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Nada
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Varaždin, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Srpanj 2023
Odmor za pamćenje

Imamo same riječi hvale za obitelj Peran..zadovoljni blizinom plaže, grada (auto skoro nismo ni koristili jer je sve blizu), smještajem, cijenom i gostoprimstvom...zahvalila bi i gospođi Nadi koja je imala svaki dan poslasticu za našu pesicu Kiru..i gospodinu Jošku na znaku pažnje na odlasku..te njihovoj simpatičnoj unuci Lori s kojom smo dogovorili smještaj. Topla preporuka svima..mi se vraćamo na godinu

Preporučujem za : Osobe željne mira, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Hvala

Poštovana Tamara, hvala Vam na divnim riječima. Nadam se da se vidimo i sljedeće godine :)

Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Lipanj 2022
Ugodno i domaće.

Proveli smo dva tjedna u velikom apartmanu s 3 djece i psom. Osjećali smo se jako dobrodošlo i ugodno. Nada i Joško su odlični domaćini. Apartman je bio lijep i uredan. Plaža je odmah ispred kuće i savršena za djecu, plićak i pijesak. U garaži uz cestu smo mogli ostaviti dječja kolica, a u spremištu uz plažu sve stvari za plažu. Kome ne paše pijesak, može se sunčati ili odmarati na privatnoj betonskoj terasi iznad plaže na ležaljkama. Kafić i restoran pokraj plaže je dobar i povoljan. Sve u svemu, nas je sve oduševilo, vraćamo se opet ove godine.

Preporučujem za : Starije osobe, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima,
Odgovor domaćina
Hvala

Poštovana Daniela, hvala Vam puno na lijepim riječima. Nadam se da se vidimo i ove godine.

Töging, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Rujan 2019
Opet i opet, s užitkom ovdje

Ja sam dugogodišnji gost, s Nadom i Joskom. Bili smo ovdje s djecom i uvijek smo dobrodošli, a u međuvremenu ovu kuću za odmor biramo zbog spokoja koji ovdje nalazimo, zbog ljubaznosti domaćina i lijepog Raba. Odatle se može doživjeti cijeli otok, u blizini se nalaze dobri restorani. Preferiramo ranu ili kasnu sezonu, jer u ovo vrijeme na plaži gužva nije toliko velika. Ali čak i u sezoni sezone mjesta za sunčanje su osigurana na plaži, jer rezervirana terasa pripada domaćinu.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Nada Peran Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Češki,
Više o domaćinu

Obitelj Peran krasi dugogodišnja tradicija bavljenja turizmom iznajmljivanjem, te pruža gostima ugodnu domaću atmosferu.

Oglas Apartmani Nada je pregledan 40697 puta od 19.05.2019.