Apartmani LordPirovac - Šibenik i okolica

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Obiteljska kuća smještena prvi red do mora na glavnoj plaži u mjestu Pirovac. Ima 7 apartmana od kojih su neki 4, a neki 3 zvjezdice. Gotovo svi apartmani, izuzev jednog studio apartmana, imaju pogled na more i glavnu plažu ispred kuće. Terase su velike i prostrane, imaju krovne panele kao zaštitu od vrućine i pružaju komfor uživanja u pogledu na more i okolne otoke. U dvorištu za naše goste nudimo: ležaljke za plažu, plinski roštilj, tuš i toalet za naše goste. Dvorište od lani je novouređeno, urbani štih sa kamenom koji odiše skladom i čistoćom, umjetnički rad - Ruža vjetrova na samom ulazu u dvorište, diskretna kovana ograda koja nudi panoramski prikaz tog djelića raja. Svi gosti kao poklon dobivaju 1L extra djevičanskog maslinovog ulja kao poklon na odlasku te ih u apartmanu čekaju: boca Studene, boca od 0.7 dcl extra djevičanskog maslinovog te 0.7 dcl domaćeg orahovca za degustaciju i uživanje dok su na godišnjem. Zato jer godišnji bi trebao biti hedonizam, a sve ostalo su priče !

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Nema plaćanja korištenja klima uređaja, nema plaćanja završnog čišćenja tj. -osim cijene najma nema nikakvih dodatnih davanja. Poželjna je akontacija u iznosu 25% od ukupnog iznosa. Pušenje je dozvoljeno na terasama svakog pojedinog apartmana. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz dodatnu naplatu 5€ za male pasmine te 10€ za srednje i velike pasmine. Moguće je dobiti i vez za brod te mjesto za skladištenje trailera plovila uz dodatnu naplatu od 10 € za svaku stavku. Budući da ima 7 apartmana, svaki pojedini apartman ima kućni red, te vas najljepše molimo da se istog pridržavate! To bi značilo da od ponoći do sedam sati ujutro nema buke i galame, kako bi i vama, ali i gostima oko vas godišnji ostao u lijepom sjećanju. Naš slogan je: Jer nama je lijepo, a vi dođite kod nas da bude i vama tako :) 5, Za sva dodatna pitanja, slobodno pišite na: Mail, Whatsapp, Viber, normalan poziv, SMS, iMessage, Google Maps ili već kako vam drago. Tu smo za vas !
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Kad se gost odluči na rezervaciju, pravilo je poslati otprilike 25% od ukupnog iznosa rezervacije. Zaokružujemo na puni iznos radi lakšeg računanja ostatka plaćanja. Politika otkazivanja je striktna (bez povrata akontacije).
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Banka: 200 m
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Željeznički kolodvor: 200 km
  • Zračna luka: 500 km
  • Marina: 200 m
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Disco klub: 100 m
  • Casino: 10 km
  • Nacionalni park: 20 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Lord
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Písek, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Siječanj 1970
Ovdje je sve super

Gotovo svake godine idemo u prikladne Gospode i ovdje je uvijek sve super. Bili smo ovdje 10-ak puta. Živjeli smo u stanu ID: 47431, ID: 47432, ID: 47434. Svi su sjajni. Vrlo lijep domaćin, lijep stan i prekrasno okruženje.

Preporučujem za :
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Odgovor domaćina
Zahvala

Bohumil, hvala puno na pohvalama. Vidimo se 1.7. 😊👍

Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Lord, Kolovoz 2018
Divan odmor

U vremenu od 20.08. do 26.08.2018. bio sam sa suprugom na odmoru u Apartmanima Lord u Pirovcu! Zaista za njih imam samo riječi hvale, od uređenja apartmana, ljubaznosti, blizine mora (nekoliko koraka), plaža čista i uredna, ima dosta sadržaja! Dupli espresso i kava s hladnim mlijekom 20 kn, jeftinije nego u ZG. Mjesto Pirovac je mirno, čisto, ugodno za prošetati! Supruga i ja do sada nismo imali ovako ugodan i opušajući odmor! Mi se vračamo i dogodine, a svi koji se odluče posjetiti ove apartmane neće pogriješiti sigurno! Hvala vam još jednom za ugodno provedeni odmor!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Pirovac, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Lord, Srpanj 2016
Mirni i ugodni odmor u Pirovcu!

Poštovana obitelj Meić - Sidić, ovim putem bi se htjeli zahvaliti na ugodnom i lijepom boravku u Vašem apartmanu. Apartman je ispunio naša očekivanja, od samoga uređenja apartmana do lokacije, koja je u samom centru Pirovca, tik uz more. Imali smo ugodno i toplo ljeto! 🙂 Srdačni pozdravi!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Odgovor domaćina
Šljiva

Hvala Vama na pozitivnim komentarima, odličnoj ocjeni i na šljivovici ;-) Pozdrav!

Prikaži sve komentare
Josip Meić - Sidić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Slovenski,
Više o domaćinu

Pozdrav svima. Zovem se Josip, imam 66 godina i supruga i ja se što iznajmljivanjem što ugostiteljstvom bavimo već preko 35 godina. Nisam poliglot, ali trudim se biti jako uslužan i prijazan domaćin. Posebno me veseli svakog gosta nagraditi našim domaćim proizvodima, a to su extra djevičansko maslinovo ulje i domaći orahovac.

Oglas Apartmani Lord je pregledan 83294 puta od 09.03.2015.