Apartman MarivoJesenice - Split i okolica

cijena od € 69 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Jesenice i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Prelijepa, prostrana i novouređena kuća, 110 m2, prizemlje kuhinja i dnevni boravak sa kupatilom, na katu - dvije spavaće sobe, svaka sa krevetom za dvije osobe, klimom, balkonom i wc-om. Kuća se nalazi uz cestu, samo 30m od mora i plaže. Objekt se nalazi 2 minute hoda do supermarketa i 3 minute hoda do lokalne autobusne stanice. Centar Dugi Rat sa dućanima, apotekom, poštom, turističkim agencijama, restoranima itd. nalazi se 2 minute dalje automobilom ili lokalnim autobusom. Kuća ima satelitski Tv sa preko 200 programa, interenet, kuhinja je jako dobro opremljena, uključujući toster, kafe aparat i mixer. Idealna za par, ili dva para ili obitelj sa dvoje djece. Grill i osiguran parking u dvorištu kuće. Mi ne živimo tu pa naši gosti imaju svoj mir i komod! Napomena; na google karti snimke su jako stare, kuća je novo uređena i ima 4 zvjezdice.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Na ukupnu cijenu plača se 25 eura za čišćenje. Ostalo (porezi i boravišna taxa ) uključeni u cijenu boravka. Eventualni otkaz rezervacije najmanje mjsesec dana prije dolaska. Kućna pravila. Kad je klima upaljena prozori i vrata moraju biti zatvoreni. Gost je dužan paziti na našu imovinu, ukoliko prouzrokuje nekakva oštečenja, dužan je vlasnike o tome obavijestiti i podmiriti nastalu štetu. Ručnike nije dozvoljeno nosti na plažu. Vrijeme odlaska do 10:00h Vrijeme dolaska iza 14:00 h
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 20 m
  • Restoran: 500 m
  • Ljekarna: 1.7 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 1.7 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice je uključeno u cijenu. Boravišna taxa je uključena u cijenu. Gosti imaju besplatno parkirno mjesto. Gosti imaju grill na raspolaganju.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Marivo
Ivo & Marina Zemunik Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Pozdrav dragi Gosti, Mi smo par koji se tek počeo ove godine baviti iznajmljivanjem, oboje radimo u turizmu pa razumijemo potrebe i želje gostiju. Nadam se da će vam se svidjeti naša novo uređena kuća. Želimo Vam ugodan boravak i lijepe praznike! Ivo & Marina

Oglas Apartman Marivo je pregledan 9631 puta od 09.08.2016.